Електрическа скара вдигна пожарната на крак в Русе

0
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти Снимка: Dunavmost / Архив

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия и инциденти

Между 11:29 и 12:45 часа служители от Първа РСПБЗН са пратени на адрес в квартал "Долапите" по сигнал за запалване в лек автомобил. При пристигане на мястото е установено, че стопанина на колата е успял сам да го загаси. Късо съединение е станало причина за инцидента.

В 12:15 часа екип на РСПБЗН – Сливо поле с един автомобил се е отзовал на съобщение за запалени сухи треви в село Бабово. При отиване на мястото е станало ясно, че е горяло нерегламентирано сметище. Пожарът е потушен без щети.

Сигнал за пожар в апартамент в бл. „Пирин“ на бул. Мидия Енос в Русе е подаден в 16:18 часа. Там са пратени служители от Първа РСПБЗН с два автомобила. При пристигане на адреса е изяснено, че забравена електрическа скара на терасата на жилището е причина за пожара. Собственикът е изгасил с подръчни средства огъня. След преглед от екип на ЦСМП е освободен.

В 20:04 часа екип от Втора РСПБЗН с един автомобил е пратен да загаси запалване, възникнало в сухи треви на бул. Липник в Русе, до жп моста.

В 23:16 часа пожарникари от Втора РСПБЗН са насочени за гасене на запалени пластмасови контейнери в Русе до бл. „Балатон“. Унищожени са два такива контейнера при инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари