Експлозия в цех във Флорида уби двама работници

0
Трима души са ранени
Трима души са ранени

Трима души са ранени

Двама души са загинали, а други трима са били ранени във вторник при пожар, който е избухнал при експлозия в заваръчен цех във Флорида. За пожара съобщава регионалният филиал на NBC, като се позовава на противопожарната служба.

Според медията контролната зала е получила съобщение за експлозия в заваръчен цех тази сутрин. Около 10:00 ч. местно време пожарът е бил потушен, като в процеса на гасене пламъците са се разпространили върху паркираните наблизо автомобили, пише БГНЕС.

На всички пострадали е оказана медицинска помощ, съобщава телевизионният канал. Полицията разследва причините за инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари