Една от най-хубавите съвременни коледни песни!

1449
Бъдете благословени приятели!
Бъдете благословени приятели!

Този месец се навършва една година от появата на най-любимата, съвременна, българска коледна песен!

„Всичко, което искам” в изпълнение на Миро и Невена закова първата позиция по гледаемост още в нощта на появата си през декември 2014 г.   Това е най-излъчваният сингъл във всички електронни медии и се превърна в  абсолютен хит в празничните дни на миналата година.

Изключително съм щастлив, че в страна, в която нямаме традиции да възпяваме любовта и добротата по Рождество, нашият поздрав към българския слушател е така високо оценен.“, коментира Миро.

Идват светли дни. Дни, в които имаме възможност да кажем на хората до нас колко много ги ценим! Да поискаме прошка,  ако през годината сме ги приемали за даденост, да наваксаме изгубените часове заедно, да се обърнем лице в лице и да кажем: „ Да бъда с теб - това е всичко, което искам. Обичам те!“

Миро и Невена отправят своя коледен поздрав „Всичко, което искам” към всички любители на стойностната българска музика. Тяхното послание е:

„Бъдете благословени, приятели, и не забравяйте, че хората до нас са най-голямото богатство. Да ги ценим и обичаме е единственият достоен подарък за тях!“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари