Един от ранените фенове е с кръвоизлив в окото заради водното оръдие

0
12 души са преминали през Спешните кабинети на ИСУЛ, един човек е хоспитализиран
12 души са преминали през Спешните кабинети на ИСУЛ, един човек е хоспитализиран Снимка: Николай Рахнев / Facebook

12 души са преминали през Спешните кабинети на ИСУЛ, един човек е хоспитализиран

Общо 12 души, пострадали при безредиците миналата вечер в София, са преминали през Спешните кабинети на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, един човек е хоспитализиран, съобщиха от лечебното заведение.

Петима са били с различни травми на крайниците и след преглед са били освободени за домашно лечение. Един е имал нараняване в областта на главата, което е обработено и пациентът също е освободен за домашно лечение.

Шест от пострадалите са прегледани в Спешния очен кабинет на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Повечето от тях са били с преходни химични травми на очите, вследствие напръскване със спрей. Състоянието на единия от пострадалите, който е диагностициран с хифема (кръвоизлив в предната камера на окото), е наложило да бъде хоспитализиран. Той е пострадал от водното оръдие. Не са налага оперативно лечение, очаква се пострадалият да се възстанови напълно след лечението.

От УМБАЛ „Пирогов“ съобщиха, че 14 от пострадалите при протестите са преминали през Спешното отделение на болницата. След подробни прегледи всички са били освободени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    До 1
    Ти се моли, следващият път като потребе 112 да не се окаже, че нещастните комплексари и шефовете им толупи са в Белене, че тогаз ти ще надуеш дудука
  • -2
    3
    Трябва акъл
    Пострадалия излизал ли е преди да протестира за несправедливостите в държавата, като постоянното покачване на цените на горивата, тока, водата, за повишаване на заплатите, за запазването на 1,2,3 и 4 енерго блокове на АЕЦ Козлодуй, за завършването на АЕЦ Белене, за запазване работата на миньорите, за прекратяването на изнасянето на оръжия от България за Украйна, за разбитото ни здравеопазване и образование, за непостроените магистрали, за дупките по пътищата ? Едва ли. Така, че този не го жаля. Да си беше стоял у тях. Но за футбола еее там е друга работа. То държава вече няма те за футбола реват. Щели да протестират да свалят онази перука, той пък се впечатли. Даже не знаят как да го съборят. Я спрете само една година да посещавате всички мачове и да ги видим разните му там перуки и сие колко ще изкарат? Липсата на пари и приходи ще ги свали от постовете, а и самите футболисти, ама от къде толкова акъл. Хората са го казали "Прост народ, слаба държава".
  • 2
    2
    Аз
    Какво е търсил там!?
  • 1
    1
    Неутрален
    С какво българин, показващ националния флага на България трябва да бъде почти убит от извергите с "водно оръдие"? Тези нещастни комплексари, както и шефовете им толупи, са не за затвор, а направо за доживотни трудови лагери! Да мият подовете на отрепките в Белене, Ловеч, Софийския и останналите затвори! СРАМ за България!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари