Джо Байдън се спъна два пъти по стъпалата към сцена във Филаделфия

0
80-годишният президент се спъна, а след това залитна напред
80-годишният президент се спъна, а след това залитна напред Снимка: АП / БТА

80-годишният президент се спъна, а след това залитна напред

Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна два пъти вчера, докато се изкачваше по стъпалата към сцената във Филаделфия, преди да каже на публиката си, че терористите от "Ал Кайда" изглеждат "неопетнени" в сравнение с тези от "злото" движение "Хамас", съобщи "Ню Йорк пост"".

Първоначално 80-годишният президент се спъна, когато започна да изкачва малкото на брой стъпала към сцената, а след това залитна напред, при което имаше опасност напълно да загуби равновесие, което напомни за инцидента с него по-рано тази година по време на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили.

След като възстанови равновесието си, пише вестникът, Байдън той театрално се хвана с двете си ръце за парапета и се втренчи в публиката, преди да се изкачи на трибуната и да даде неочаквана оценка на глобалната терористична мрежа, извършила атентатите от 11 септември 2001 г., при които загинаха 2977 души в САЩ.

"Тези момчета карат "Ал Кайда" да изглежда неопетнена. Те са чисто зло", каза Байдън, имайки предвид палестинската джихадистка организация, която управлява ивицата Газа. "Както казах от самото начало, не се заблуждавайте, Съединените щати стоят на страната на Израел".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    фена на Путин
    Кой е най-луксозният старчески дом ? Белият !
  • 7
    3
    до 2
    За Цола Драгойчева ли намекваш? Тя беше с всичкия си, просто тогава нямаше памперси. Сега има и затова Байдън не се насира публично. За друго беше въпроса, а и Цола отдавна не ни пречи за разлика от Байдън. Това сенилно старче има ядрен бутон в ръката си!
  • -8
    2
    До 1
    А за една наша старица от политбюро на ЦК на БКП не си ли чувал за нейните изпълнения??
  • 11
    1
    русенец
    А някога се подиграваха на "старците от Кремъл". Те поне можеха да ходят сами и говореха без някой да им шепне в слушалките. Ако Байдън е лидер на "свободния свят", то определено предпочитам лидер да ми е някой с всичкия си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари