Джо Байдън разказа вицове в Белия дом

1
Това се случи на традиционна вечер на комиците
Това се случи на традиционна вечер на комиците Видео: NOVA

Той се пошегува с възрастта си, като каза че лично е познавал човека, написал Конституцията на страната преди над 230 години

Джо Байдън разказваше вицове на традиционната вечеря на кореспондентите в Белия дом. Това е галавечер, на която президентите на Съединените щати са принудени да слушат как комици си правят шеги с тях, предава NOVA.

След това самите президенти държат реч, в която се шегуват с актуалните теми от деня. Байдън се пошегува с възрастта си, като каза че лично е познавал човека, написал Конституцията на страната преди над 230 години. Част от речта беше по сериозни теми, като арестите на журналисти и умишлените лъжи на медии и официални лица.

"Нашата демокрация е заразена с отрова. Особено част от крайните медии. Истината е погребана под купчина лъжи. Тези лъжи се представят за реалност. И това са лъжи, казани с цел печалба и домогване до власт. Лъжи, които подкрепят конспирации и злонамереност. Те се повтарят отново и отново. С цел създаването на порочен кръг от гняв, омраза и дори насилие", заяви президентът на САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    123
    Заради този дърт умирисан пУмиАр дрънкате с празни джобове сега.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари