Джигити с БМВ-та изхвърлиха такси от пътя във Враца

5
БМВ-тата са правили гонка по околовръстния път на града и нарочно избуталия таксиметровия автомобил
БМВ-тата са правили гонка по околовръстния път на града и нарочно избуталия таксиметровия автомобил Снимка: Dunavmost

БМВ-тата са правили гонка по околовръстния път на града и нарочно избуталия таксиметровия автомобил

Терорът на джигитите по пътищата във Врачанско продължава, пише BulNews. Изглежда шофьорите се чувстват безнаказани и това ги кара да потъпкват правилата за движение, излагайки живота на останалите участници в движението на риск.

Нов случай на опасно шофиране е довел до ПТП с материални щети. Кола на фирмата „Хепи такси“ е била изхвърлена от пътя от две БМВ-та, които си правили гонка по околовръстния път на Враца, в района на язовира.

Екшънът се е разиграл около полунощ. Таксиметровият автомобил се връщал от поръчка. На прав участък шофьорът бил застигнат от две БМВ-та, които започнали да го засичат нарочно. Возилата го изпреварвали, след което намаляли скоростта си.

В района на ресторант „Лозница“ рисковото шофиране достигнало връхната си точка. Джигитите с баварците успели да избутат от шосето таксиметровия автомобил, а колата пропаднала в банкета.

Равносметката след гонката са две спукани гуми на жълтата кола. Ситуацията можеше обаче да има и още по-сериозни последици, ако шофьорът на таксито не успял да реагира адекватно.

Мъжът е много уплашен след инцидента. По думите му, безразсъдните джигити като нищо е можело да го убият. Той обаче не е успял да види регистрационните номера на колите.

Негови колеги разказват, че често са свидетели или жертви на подобни прояви по пътищата в града и околията. Гонките, дрифтовете и опасните маневри са ежедневие и е въпрос на време да се стигне до сериозен инцидент, който може и да е с фатален край.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    до редактора
    Джигитите с баварците успели да избутат от шосето бакшиша........"реч на мама и на татка"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари