Дженифър Лопес стана г-жа Дженифър Афлек

0
Бен Афлек и Дженифър Лопес най-накрая се ожениха
Бен Афлек и Дженифър Лопес най-накрая се ожениха Снимка: Frazer Harrison / Getty Images

Бен Афлек и Дженифър Лопес най-накрая се ожениха

Според брачното свидетелство в онлайн регистрите на окръг Кларк, Невада, официалният брак на двойката е сключен в събота. Записът е на законните имена и на двамата - Бенджамин Геза Афлек и Дженифър Лин Лопес. Важно е да се отбележи, че записът също така посочва, че Дженифър Лопес е приела фамилията Афлек като свое законно име, пише в материал Variety.

Лопес потвърди годежа си с Афлек чрез новото издание на бюлетина си "На JLo" в късния неделен следобед.

"Направихме го!" Лопес написа заедно с черно-бяла снимка, на която тя държи букет, а Афлек я целува по бузата.

"Снощи отлетяхме за Вегас, застанахме на опашка за лиценз с още четири двойки, всички предприели едно и също пътуване към сватбената столица на света", сподели Лопес.

Певицата продължава: "едва са успели да стигнат до параклиса на малката бяла сватба до полунощ", и завърши бюлетина си със сладък ентусиазъм, като написа: "Задръжте се достатъчно дълго и може би ще откриете най-хубавия момент в живота си в един автомобил в Лас Вегас в дванайсет и трийсет сутринта в автомобилния тунел на любовта, с децата си и с този, с когото ще прекарате вечно. Любовта е велико нещо, може би най-хубавото от нещата - и си заслужава да се чака." Тя подписа писмото като "госпожа Дженифър Лин Афлек".

Новината за годежа на Лопес и Афлек се появи за първи път през април. В едно от изданията на "На JLo" певицата и актриса сподели видео със сълзи на очи за своите фенове, докато носеше годежен пръстен със зелен диамант. Тя написа: "В събота вечер, докато бях на любимото си място на земята (във вана с мехурчета), моята прекрасна любов падна на коляно и ми предложи".

52-годишната Лопес и 49-годишният Афлек бяха сред най-известните звездни двойки в началото на 2000-те години. Те заснеха два филма заедно. Първият беше "Gigli" от 2003 г., който не запали точно боксофиса. По времето, когато през 2004 г. по кината излезе режисираният от Кевин Смит "Момиче от Джърси", двойката вече беше обявила, че се е разделила. Двойката беше сгодена за дълъг период от време, но така и не завърза официално връзката си.

Въпреки това Лопес и Афлек се събраха отново преди около една година и оттогава изглеждат неразделни. По време на раздялата им Лопес се омъжи за певеца и автор на песни Марк Антъни през 2004 г., преди да се разведе с него през 2014 г. Афлек се ожени за актрисата Дженифър Гарнър през 2005 г. Двамата се развеждат през 2018 г.

В професионалния им живот Афлек печели "Оскар" за продуцирането на носителя на наградата за най-добър филм "Арго", а Лопес увеличава състоянието си с турнета, участия във филми и записи на музика. Преди година те отново се оказаха заедно, срещайки се в очите на обществеността, но без същия контрол от страна на пресата за знаменитости, която от началото на века се е развила и е станала по-малко критична.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари