Джени Бергрен от Асе of Base: Благодарна съм на феновете и на живота, който имам

0
Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, обясни певицата от популярната група от 90-те
Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, обясни певицата от популярната група от 90-те Снимка: bTV

Не си мечтаех да стана звезда, учех за учителка, обясни певицата от популярната група от 90-те

Асе of Base продължава да съществува от 90-те години до ден днешен. Това заяви в специално интервю в „Тази неделя“ по bTV певицата от групата Джени Бергрен.

„Като всяка друга банда сме минали по този път и имахме проблеми. Трудното при мен беше, че си мълчах през повечето време и не споделях къде според мен са проблемите. Мълчах и напусках стаята. Бях дипломата и моята задача беше не всички да са щастливи, а да останем заедно“, споделя тя.

Ние имахме огромен късмет и това няма нищо общо със стремежите или мечтите ни. Аз не си мечтаех да стана звезда. Бях тръгнала да уча за гимназиална учителка или да стана лекар и да работя в болница, но бързо осъзнах, че това няма как да се случи, защото много отсъствах и постоянно бях по турнета. Успехът ставаше все по-голям - пробихме в Дания, Норвегия, Германия, за която казваха, че е един от най-големите пазари, Англия, Америка. И след като станахме популярни в Англия, станахме известни в родината си“.

Обикновено напрежението идваше отвън, а не отвътре. Проблемът често беше, че издателите ни искаха нещо, което ние не искахме да запишем“, обясни певицата.

Тази година ставам на 50 и съм много благодарна на живота, който имам благодарение на Асе of Base и всичко, което ми дадоха феновете“, добави Джени Бергрен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари