Джена и Джина раждат по едно и също време

2

Джена и Джина Стоева - освен че са с близки имена, и двете фолкпевици забременяха по едно и също време и се очаква да родят почти едновременно.

Сочните новини около тях също вървят ръка за ръка.

8 хиляди лева хонорар на ръка е прибрала звездата на "Пайнер" Джена, научихме от "България Днес".

Завишената сума е получила, за да изнесе участие в един от популярните клубове на София, въпреки че е в седмия месец от бременността си. Джена бе облечена с ефирна черна рокля, видимо разширена в областта на корема и ханша. Лицето на изпълнителката също е подпухнало, тя вече има сочни бузки и гуша. Тя очаква своята първа рожба да се роди през март. Звездата бе по-сдържана на сцената и избягваше кръшни танци и резки движения. През цялото време над нея бдяха няколко телохранители.

Джена се омъжи за музиканта от оркестър "Канарите" Атанас Стоев през юли миналата година. Двамата се венчаха в родния град на барабаниста - Пловдив. Любопитното е, че певицата е с цели 8 години по-голяма от бъдещия баща на детето й.

Нейната сестра по професия Джина Стоева също е в седмия месец от бременността си. "11 кг. качих. Не са чак толкова много, но започват да ми тежат и вече сериозно се задъхвам", заяви тя, цитирана от "България Днес". Изпълнителката призна, че има сравнително лека бременност. "Сигурно е важно, че продължавам да съм спортно активна и постоянно да се движа. Е, да, запъхтявам се и ми е все по-трудно, но не мога да се оплача", добави Джина.

Фолкпевицата коментира и информация от последните дни, че ще ражда във Франция. "Има такава идея, но още не съм го решила. Имам самолетен билет за 19 януари, до няколко дни ще взема решение. Във Франция живее сестра ми и тя точно това прави - изражда бебета. Ако съм във Франция обаче, трябва да отида доста по-рано, както и след това да остана поне един месец. Проблем ще е как ще пътувам с бебе в самолета", призна русенската изпълнителка. Тя призна и за една своя корекция - намалила е носа си. "Да, оперирах си носа, но преди 2 години. Тъкмо се разделях със стария си продуцент и исках някаква промяна. Дълго преди това исках да го оправя, но продуцентът ми не беше съгласен", обясни Стоева

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари