Джейсън Момоа влиза в ролята на злодея в "Бързи и яростни X"

2
Към екипа се присъединяват и Джейсън Стейтъм, Бри Ларсън, Хелън Мирън и Джон Сина
Към екипа се присъединяват и Джейсън Стейтъм, Бри Ларсън, Хелън Мирън и Джон Сина

Към екипа се присъединяват и Джейсън Стейтъм, Бри Ларсън, Хелън Мирън и Джон Сина

Звездата от „Аквамен“ и "Игра на тронове" Джейсън Момоа влиза в ролята на Данте в поредицата "Бързи и яростни" - "Fast X".

Ново попълнение към екипа е и актрисата от "Капитан Марвел" Бри Ларсън, чиято героиня се казва Тес. Към звездния каст се присъединяват и Джон Сина, Хелън Мирън, Джейсън Стейтъм и Чарлийз Терон. Още нови актьори в поредицата са Майкъл Рукър, Рита Морено и други, сподели NOVA.

За 10-ия кръг на франчайза се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Джордана Брустър, Сунг Кан и Скот Истууд.

Трейлърът очертава опасността, пред която Дом и неговия екип от улични състезатели ще се изправят, когато „краят на пътя започва“. Данте на Момоа е техният най-нов противник и се оказва, че е свързан с историята във „Fast Five“ от 2011 г.

Първите кадри от „Fast X“ дебютираха по време на премиерата на трейлъра в Лос Анджелис. Дизел се обърна към гостите на събитието с думите: „Момчета, не мога да ви опиша колко хубаво е чувството след 23 години да бъда тук тази вечер. Бях толкова благословен да бъда част от това семейство." Дизел се обърна и към почитателите на поредицата с думите "Вие сте най-добрите фенове, за които всяка филмова сага може да мечтае.“

"Fast X" излиза на екран на 19 май 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Деца
    Ето този филм ще ви направи убийци на пътя или самоубийци.Защото подражавате на артистите.Не забравяйте,че това е илюзия.А реалността е съвсем друга.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари