Дядо Коледа идва с подаръци на 20-и в Русе

0
На 20 декември  от 11:00 ч., в Доходното здание Общинският детски център за култура и изкуство ще организира общоградски Коледен празник
На 20 декември от 11:00 ч., в Доходното здание Общинският детски център за култура и изкуство ще организира общоградски Коледен празник

На 20 декември  от 11:00 ч., в Доходното здание Общинският детски център за култура и изкуство ще организира общоградски Коледен празник „В очакване на Дядо Коледа…”. В него ще се включат Формация за модерен балет „Мираж”, Детска вокална група „Слънце”, Салса формация „Ля роса”, Детска театрална работилничка и Балетна школа към ОбДЦКИ. В празника ще участват и деца от фолклорни групи на ЦДГ „Русалка” и ЦДГ „Детелина”.

Водеща ще бъде Ралица Константинова.

Родителите, които желаят коледният подарък на детето им да попадне в чувала на Дядо Коледа, трябва да го донесат един час преди празника, добре опакован и с написани трите имена на детето.

Входът е с безплатни покани, които ще се дават на 17, 18 и 19 декември от 10:00 до 16:30 ч. във фоайето на Доходното здание и един час преди началото на концерта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари