Дядо издъхна върху малка проститутка

3
Дядо издъхна върху малка проститутка
Снимка: Всеки ден

68-годишен дядо издъхна от вълнение при секс с проститутка на годините на внучката му, съобщава „Всеки ден". В сряда Радослав А. от с. Бараково взел пенсията и се метнал на колелото в посока главен път Е-79, който свързва София със Солун, за да се позабавлява за малко с магистралките. Отсечката на шосето около Благоевград е като уличен бордей - проститутки са окупирали всяка отбивка и безсрамно рекламират услугите си, развявайки голи задни части.

Пенсионерът избрал сочна 19-годишна палавница за любовния спаринг и двамата се отправили в крайпътните храсти. Докато девойката си заработвала устно двайсетачката, на дядото му прилошало и се сринал на земята.

Изплашената шантонерка веднага подала сигнал на спешния номер 112. Зовът за помощ е регистриран в 14,40 часа в сряда. На разклона за Бараково пристигнал екип от Спешния център в Благоевград, който обаче само установил смъртта на стареца. Около трупа му се помайвали цели три жрици на любовта, обясниха от МВР. Те са отведени за разпит по образуваното досъдебно производство. От болницата в югозападния град поясниха, че първоначалните данни сочат за инсулт като причина за смъртта на Радослав А.

Трагедията със стареца се оказа рецидив - на същия разклон за Бараково преди две години 17-годишен младеж издъхна отново при секс с проститутка. На 17 януари 2012 г. трима приятели от с. Долно Осеново се прибирали от София, когато на разклона за с. Бараково се отбили при крайпътните жрици на любовта, за да разпуснат. След осъществяване на полов контакт обаче на 17-годишния Александър му прилошало. На мястото е изпратена линейка, но медиците не успели да спасят момчето. Според данните младежът е починал от инфаркт вследствие на преживяното вълнение с магистралката.

От полицията във Варна пък съобщиха вчера, че са арестували леля и 13-годишната й племенница, които продавали телата си в пакет. 37-годишната С.С., племенницата й С.С. и 32-годишната Т.И. проституирали в квартал „Победа". Малолетното момиче е поставено под полицейска закрила и е настанено в кризисен център „Деметра", а леля й е задържана за 24 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари