Две огромни дървета се стовариха до двореца "Врана"

0

Боровете като по чудо не причиниха фатален инцидент

"От години предупреждавахме и молихме ОП “Паркове и градски градини” при Столична община да вземат адекватни мерки за старите борове около сградата на Двореца и нищо… абсолютно нищо, докато днес две огромни дървета отново не удариха сградата". За това алармира в социалната мрежа Ивайло Шалафов, директор на Фонд „Цар Борис и Царица Йоанна”.

Кореновата система на тия борове е много плитка и при затопляне на времето винаги се случва подобно нещо… но просто на никого не му пука, а именно там, пред служебния вход на Двореца паркират автомобили!

Слава Богу, че няма човешки жертви и става в ден, в който паркът на Двореца е затворен за посетители!

Ръководството на ОП “Паркове и градски градини” и Зелени системи са тотално неадекватни по отношение на опазване на безценния дворцов парк", добавя Шалафов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари