Две катастрофи са обезопасили русенските огнеборци

3
Произшествията са станали на пътя за село Копривец и в град Ветово
Произшествията са станали на пътя за село Копривец и в град Ветово Снимка: Dunavmost / Архив

Произшествията са станали на пътя за село Копривец и в град Ветово

Вчера сутринта, между 07:52 и 09:05 часа, екип от РСПБЗН – Бяла е посетил ПТП на пътя за село Копривец, където се е бил преобърнал автомобил по таван. Не е имало необходимост от извеждане на пътниците от колата, тъй като са били излезли сами. Екипът е обезопасил автомобила и местопроизшествието.

Тази нощ, от 02:27 до 03:20 часа, екип от РСПБЗН – Ветово също е посетил ПТП, възникнало на адрес в град Ветово на улица “Г. М. Димитров“. На място е установен лек автомобил ударил се в стълб. Пътували са трима човека в автомобила. И тримата са откарани за преглед в болница в Русе. Вследствие на удара стълбът е бил съборен и много от проводниците върху него са били скъсани. Екипът е извършил обезопасяване на мястото и дежурство до пристигне екип от енерго дружеството.

Тази сутрин, между 05:55 и 07:25 часа, екип от ССОД - Русе е посетил ГКПП „Дунав мост“ за съдействие с измервателна техника при проверка на влизащ в страната тежкотоварен автомобил.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари