Две български фирми искат да спонсорират "Левски"

0
Собственик продължава да е Георги Попов, заяви Павел Колев
Собственик продължава да е Георги Попов, заяви Павел Колев Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев заяви пред медиите, че наистина е получил акциите на клуба от Сашо Диков и ги е прибрал в офиса си.

"Няма промяна в собствеността и собственик продължава да е Георги Попов. Това, което можем да направим, е да се опитаме да разрешим този казус. Търсих Васил Божков, няма връзка с него в момента. Акциите са прибрани в касата на клуба и не можем да разполагаме с тях. Те се водят на Георги Попов. Ако се свържем с тях, ще коментираме. Всички варианти са възможни в момента", заяви Колев, който допълни, че цялата администрация на "сините" работи и няма да има оставки, предава БНР.

Той се надява да разреши казуса чрез дипломация, без да уточни как.

"За мен Левски като клуб със 106-годишна история не заслужава това, което му се случва, но това е нещо, което не зависи от нас. Надявах се, че след разговорите, които съм провел със собствениците, те ще се разделят с акциите по начин, по който трябва да позволи на клуба да се бори за съществуването си. Надеждата в момента е в привържениците. В момента не можем да платим на футболистите. Не е много редно да разчитаме само на феновете, предвид икономическата ситуация, но друга възможност нямаме. На този етап имаме пълно разбираме от играчите", допълни директорът.

Колев се похвали, че е получил нови предложения за инвеститори на футболния клуб.

"Само тази сутрин получих още две предложения, които не съм имал време да прегледам сериозно и да вляза в разговори. Нека не коментираме, защото не съм прочел внимателно писмата. И двете фирми са български, като едната е голяма. От доста време водим разговори и с чуждестранна фирма, а аз чакам проверка за почтеност, за да знаем дали да продължим. Трябва да проверим паричните потоци и историята на компанията“, завърши Павел Колев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари