Двама затворници в Смолян се ожениха

0
Тъй като при "церемонията" са нарушени множество разпоредби, е назначена проверка
Тъй като при "церемонията" са нарушени множество разпоредби, е назначена проверка

Казват, че в затвора при добро желание можеш да вкараш всичко, включително и подводница, стига да има река, през която да мине.

Тази шега вероятно не е далеч от истината предвид огромното количество наркотици, алкохол, телефони и прочее забранени вещи и вещества, които охраната открива на територията на пловдивския затвор, пише Traffic News. Затова не е огромна изненада, че затворници, които излежават присъдите си в затворническото общежитие в Смолян, са успели да вкарат вътре ... булчинска рокля. 

Роклята била предназначена за гей-сватба в затвора. Еднополовите бракове поне засега все още не са разрешени от българското законодателство, но двойката била твърдо решена да узакони връзката си. Двамата дори се свързали с местен свещеник, но той категорично отказал да им даде благословията си. Затова прибегнали към "услугите" на друг затворник. "Церемонията" била проведена на 4 март  в барчето на общежитието, където облечената в бяло "булка" казала "да" на любимия си. След това както традицията повелява , тържеството продължило с ядене, алкохол, песни и танци, като в случая "гостите" наблегнали на кючеците, тъй като младоженците са роми. 

На сватбата са присъствали служители на затворническата администрация на ТПО-то. Преди няколко дни информация за случилото се е достигнала до управата на затвора в Пловдив, на чието подчинение е общежитието. Тъй като са нарушени множество разпоредби, е назначена проверка. Предстои да бъдат разпитани затворници и длъжностни лица. 

Преди няколко дни жена, чийто приятел, излежава присъда, всяка вечер окача пластмасови манекени по дърветата срещу прозореца му, за да му напомни за себе си.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари