Двама русенци пострадаха при катастрофа на пътя Разград - Шумен

1
Автомобил се е обърнал по таван в крайпътна нива
Автомобил се е обърнал по таван в крайпътна нива Снимка: Кис 13

Тежка катастрофа е станала този следобед на пътя Разград - Шумен

Очевидци съобщиха, че инцидентът е станал в района на разклона село Бели лом, предава телевизия КИС 13.

В крайпътна нива се е обърнал русенски автомобил, по който са нанесени материални щети.

От Областната дирекция на МВР в Разград съобщиха, че сигналът за катастрофата е подаден в 15:15 часа на телефон 112. В колата - "Сеат Леон", са пътували двама мъже от Русе. Шофьорът е 32-годишен, а спътникът му е на 36 години.

И двамата са се разминали без сериозни травми и са откарани в МБАЛ - Разград, където ще преминат преглед. Водачът на колата е получил лек удар в главата, а пътникът му е с оплаквания за болки в гърдите.

От МВР извършват оглед на местопроизшествието, който да установи причините и обстоятелствата, довели до инцидента. По първоначални данни, шофьорът на колата се е разсеял, вследствие, на което загубил контрол над автомобила и "излетял" в крайпътната нива.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари