Двама души загинаха при тежка катастрофа край село Копринка

0
Първоначално се е запалила предната част на лекия автомобил, но огънят много бързо се е разраснал и е стигнал до газовата уредба, която се е взривила
Първоначално се е запалила предната част на лекия автомобил, но огънят много бързо се е разраснал и е стигнал до газовата уредба, която се е взривила Снимка: БГНЕС

Двама души загинаха при тежка катастрофа на подбалканския път София-Бургас, в района на казанлъшкото село Копринка.

На пътя са се сблъскали тежкотоварен камион "Мерцедес", превозващ трактор, и лек автомобил "Жигули". От удара лекият автомобил се е възпламенил и на място са загинали двамата души, пътуващи в колата, а шофьорът на камиона е невредим.

Най-вероятната причина за тежкия пътен инцидент е спукана предна лява гума на камиона, поради което водачът е загубил управлението. След като навлиза рязко в насрещното платно, камионът се врязва челно в руското возило, което буквално влиза под камиона.

Според началника на КАТ-Казанлък Христо Иванов, първоначално се е запалила предната част на лекия автомобил, но огънят много бързо се е разраснал и е стигнал до газовата уредба, която се е взривила. Камионът също е изгорял.

Предстои причините за катастрофата да се изяснят.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари