Двама души са пострадали при инцидентите на булевард "България"

0

Движението по бул. "България" в посока Дунав мост е спряно – организиран е обходен маршрут за леките автомобили през с. Николово, а товарните изчакват

Първият инцидент е възникнал тази нощ около 02:30 часа на бул. "България" в Русе. Това е станало в платното в посока Дунав мост, където е имало спрели, заради авария, два товарни автомобила /цистерни/ с украинска регистрация, като мястото е било обозначено с конуси и триъгълници, съобщиха от МВР.

В едната от цистерните се е блъснал автомобил „Ивеко Дейли“ с платформа, превозваща коли. В резултат на това е пострадал водачът на платформата – 21- годишен мъж, който е тежко ранен и е бил настанен в болницата с политравми. Инцидентът е документиран от полицията и по-късно там са изпратени две превозни средства на пътна помощ, за да окажат съдействие.

Около 6 часа без 15 минути е последвал още един пътен инцидент на същото място. Според първоначалната информация, докато ТИР е заобикалял местопроизшествието в задната му част се е блъснал идващ след него автобус с турска регистрация, който се е отклонил и се е ударил в платформите на пътната помощ. При тази катастрофа е пострадал един от водачите на пътна помощ, който според последните данни от медицинските прегледи в болницата е получил фрактура на ключица.

На местопроизшествието работят екипи на полицията, извършва се оглед от дежурна оперативна група.

Движението по бул. България в посока Дунав мост е спряно – организиран е обходен маршрут за леките автомобили през с. Николово, а товарните изчакват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    darkaveng
    Бързаме! За къде бързаме? И до кога ТИр-камионите ще "летят" по нашите пътища?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари