Двама дрогирани шофьори "изгоряха" при проверки в Сливо поле

0
И двамата са отказали да дадат кръвни проби за изследване
И двамата са отказали да дадат кръвни проби за изследване Снимка: МВР / архив

И двамата са отказали да дадат кръвни проби за изследване

На 31 януари около 09:25 ч в гр. Сливо поле на бул. България от екип на РУ – Сливо поле е спрян за проверка лек автомобил "Ауди А6", управляван от 24-годишна жена от Русе. При извършена проба за алкохол дрегерът е показал отрицателен резултат, но при проба за употреба на наркотични вещества уредът е отчел положителна реакция канабис и амфетамини. На водачката е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване, след което е конвоирана до УМБАЛ "Канев" в Русе, където е отказала да даде проби, съобщиха от ОД МВР - Русе.

В хода на работата по случая е извършена проверка на автомобила, управляван от 24-годишната и в джоб на предната лява врата полицейските служители са намерили кутия от цигари, съдържаща ръчно свита цигара със зелена суха тревна маса, за която тя е заявила, че е с марихуана.

На 31 януари около 18:30 ч в гр. Сливо поле, на главен път ІІ-21 / Русе –Силистра, дежурен наряд на РУ – Сливо поле е спрял и извършил проверка на лек автомобил "Ауди А6", управляван от русенец на 28 г. При последвалите проби за алкохол и наркотици, първата е била отрицателна, но при втората дрегерът за наркотици е реагирал положително за употреба на метамфетамин. На водача е съставен акт по ЗДВП и му е издаден талон за медицинско изследване, след което е отведен до УМБАЛ "Канев" в гр. Русе, където е отказал да даде проби.

По двата случая са образувани бързи производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    До ХАх...
    Не е смешно,ако имаш деца дъртия жалък дядка комунист утре може да осакати или убие твоите и да мине метър.
  • 5
    4
    ХАхахаха!
    Прав си, 3, град е, град от селски тип, от ония измислените.
  • 2
    3
    До Данчо
    Сливо поле не е село а ГРАД и тези хванати просто са минали по околовръстния.Иначе там се пие и кара без проблем,пример дърт комунист 70 г. Пенсионер с кола Р3104 пие и кара,потроши пиян безброй коли и го крият,утре ще убие нечие дете и пак ще мине метър -Гнусна работа
  • 2
    2
    Данчо
    Щом и по селата започнаха да се дрогират , това не е добра индикация!
  • -3
    1
    весо
    Друг търг кога ще е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари