Два тежки и загадъчни инцидента разтърсиха София

0
Два сериозни инцидента, единият от които с фатален край, са се случили на различни места в столицата днес
Два сериозни инцидента, единият от които с фатален край, са се случили на различни места в столицата днес

Два сериозни инцидента, единият от които с фатален край, са се случили на различни места в столицата днес преди обед, научи БЛИЦ. И по двата обаче засега няма окончателна информация за причини и извършители.

Случайни минувачи са се натъкнала на умрял мъж пред блок 95 в кв. "Сухата река". По неокончателна информация следи от насилие по тялото му не са констатирани. Все още обаче не е изяснено какви са причините за внезапната смърт, която го е сполетяла там. 

Не по-малко заплетен е и случай с въоръжен грабеж на бул. "Стефан Стамболов". Там двама мъже са нападнали едно от безбройните магазинчета в близост до Женски пазар. 

Според очевидци това били младежи, но не мургави, и то с униформи на частни охранители. На гърба на черните им тениски ясно се виждали надписи "Охрана". 

Дали това е било само маскировка или действително нечии бодигардове са се опитали да припечелят нещо допълнително на зазоряване в почивния ден тепърва ще установяват стражите на реда. По първоначална информация на мястото на инцидента е пристигнала спецгрупа от столичната полиция. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари