Два пожара в село Николово

0
Русенските пожарникари са спасили три вили от огнената стихия
Русенските пожарникари са спасили три вили от огнената стихия Снимка: Архив

Русенските пожарникари са спасили три вили от огнената стихия

Първият пожар е избухнал вчера около 14:00 часа в дворно място на улица "Дунава". Жена е запалила огъня за разчистване на отпадъци, но изтърва горенето и то се разраства. Огънят обхваща около 500 кв. м сухи треви и отпадъци, както и барака със складирани дърва и въглища.

Служители на Втора РСПБЗН с два автомобила са потушили пожара след около два часа. Спасени са три вили в съседство.

Вторият пожар е възникнал около 14:45 часа в жилище на улица "Васил Левски". По първоначална информация, тенджера е била забравена на газов котлон, вследствие на което се е запалил ширм.

Екипи на Първа и Втора служба на пожарната с три автомобила са потушили пожара след около час. При произшествието няма пострадали хора, но са нанесени щети по домакинска техника и част от покривна конструкция. Сградата е спасена.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Призоваваме гражданите да бъдат внимателни при работа с огън и да не оставят запалени предмети без надзор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари