”Дунав турс” стартира новия сезон от Амстердам

0
”Дунав турс” стартира новия сезон от Амстердам
Снимка: БГНЕС

В Амстердам тържествено ще бъде поставено началото на новия туристически сезон на русенското дружество за круизен туризъм "Дунав турс".

От дружеството обясниха, че през този сезон корабът "Хайнрих Хайне" ще плава само в Германия, а "Ариана" ще пътува до делтата на река Дунав, който е един от най-желаните круизи и е с продължителност 15 дни, предава БТА.

"През зимните месеци успяхме да освежим корпуса и палубите на всички наши кораби. Направени са ремонти на ресторантската част, както и обновления на пасажерските кабини. Изискванията на туристите се увеличават всяка година, а конкуренцията в този бранш е все по-силна", обясни изпълнителният директор на дружеството Катя Стоянова.

Тя допълни, че през тази година в програмата на туристите са заложени и екскурзии на брега, като в Русе пасажерите ще посещават Ивановските скални църкви, Басарбовският скален манастир и центъра на града.

В началото на април тръгват и корабите "Русе Престиж", "София" и "Русе", които ще пътуват само по река Дунав, уточниха от дружеството.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари