Дунав падна от Локомотив с 0:3 в Русе

0
Людмил Киров прие загубата от Локомотив (Пловдив) спокойно
Людмил Киров прие загубата от Локомотив (Пловдив) спокойно

Людмил Киров прие загубата от Локомотив (Пловдив) спокойно.

Победата можеше да е по-убедителна, но гостите изпуснаха доста положения, уцелиха и греда, а два гола пък бяха отменени заради засада.

Така Локомотив остава на третото място, но вече с 4 точки пред ЦСКА, както и на 7 от лидера Лудогорец. В следващия кръг на "Лаута" пък гостува втория Левски, който е само на 2 точки пред пловдивчани.

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров прие загубата от Локомотив (Пловдив) спокойно, като призна, че съперникът е на по-високо ниво.

"Локомотив е доста добър отбор. Ние започнахме добре в първите минути и създадохме някои положения. След това ни вкараха два гола. Второто полувреме излязохме концентрирани и след почивката показахме по-добра игра", коментира наставникът.

"Имаме си нашите проблеми, в момента разполагаме с доста малко футболисти. Мисля, че е правилно последните два мача да дадем шанс на някои юноши, които се представят добре. Имаме нужда от 4-5 нови футболисти. Надявам се след тяхното привличане да вдигнем 20-30 процента нивото на отбора", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари