Дунав обърна Монтана!

1
Първото полувреме на мача от 23-ия кръг завърши без голове, а после условният домакин Монтана поведе
Първото полувреме на мача от 23-ия кръг завърши без голове, а после условният домакин Монтана поведе Снимка: Дунав

Дунав направи пълен обрат срещу Монтана и го победи с 2:1 на стадион в Ловеч.

Първото полувреме на мача от 23-ия кръг завърши без голове, а после условният домакин Монтана поведе. Русенци обаче стигнаха до пълен обрат и спечелиха, пише GONG.bg

Дунав започна мача по-активно. Диян Димов затрудни с удар отдалеч Корин Миид. После Будинов стреля от фаул, отсъден на границата на пеналта, но право в ръцете на Миид.

В 32-ата минута Шопов изведе Карагарен на удобна позиция, но той не успя да стреля добре и намери ръцете на вратаря Миид. 

Русенци имаха инициативата преди почивката и всичко интересно се случи пред вратата на монтанци.

В 39-ата минута Будинов стреля без подготовка, но Миид се разгъна и спаси вратата на Монтана

Монтана започна по-активно втората част, но Дунав пък започна да разчита на бързи контри. Спорна ситуация възниква в 53-ата минута в наказателното поле на русенци. Топката срещна ръката на Христофор Хубчев след удар отблизо на Петър Атанасов. Реферът прецени, че дузпа не бива да се отсъжда.

Атанас Джамбазки пусна през втората част Стивън Петков и присъствието му веднага се усети. В 58-ата минута той се шмугна между двама по десния фланг, напредна и с остър диагонален изстрел направи 1:0 за Монтана.

Дунав обаче изравни след 10 минути. Бамба препъна Мирослав Будинов в наказателното поле и потърпевшият изпълни безапелационно за 1:1 в 68-ата минута.

Пет минути по-късно Ндуйе Мойеци получи в пеналта на условните домакини и стреля с обръщане на 180 градуса топката във вратата на Монтана – 1:2 и пълен обрат.

Невероятен пропуск на Даниел Генов, оставен сам срещу вратата. Футболистът на Монтана имаше чудесна възможност в 82-ата минута, но я пропусна.

Дунав  излезе на четвъртата позиция с 35 точки, колкото има и Черно море. Монтана е последен с 12 пункта.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари