"Дунав" и "Етър" не успяха да се победят в Трявна

2
"Драконите" бяха много по-настъпателни във второто полувреме
"Драконите" бяха много по-настъпателни във второто полувреме Снимка: ФК Дунав

"Драконите" бяха много по-настъпателни във второто полувреме

Отборите на Дунав и Етър завършиха наравно 0:0 в третата лятна проверка на русенци преди новия сезон във Втора лига. Въпреки нулевия резултат, двата отбора имаха достатъчно ситуации да отбележат, като в крайна сметка си поделиха надмощието в по едно полувреме.

Преди почивката етърци бяха по-активни, като на няколко пъти успяха да създадат суматоха пред вратата на Цветелин Енчев, но не успяха да принудят стража на русенци да се намесва решително, съобщиха от ФК Дунав.

След почивката играта на Дунав се промени и русенци бяха много по-настъпателни в своите действия. В 52-та минута Йордан Димитров излезе сам срещу вратаря Христо Иванов, но би в него. Минути по-късно отново Йордан Димитров с удар от дистанция нацели страничната греда, топката рикошира и отиде право в насрещната греда, но без да премине голлинията. В 67-та минута Джан Хасан получи прострелно центриране по земя от Димитър Тодоров, но вратарят на Етър отново спаси. Той трябваше да измъква своите и след нов шут на Джан Хасан, който бе избит в ъглов удар.

Дунав: Цветелин Енчев, Василен Марков, Стоян Предев, Мартин Костадинов, Никола Колев, Диян Димов, Кристиан Върбанов, Кристиан Тасков, Преслав Петков, Денислав Минчев, Йордан Димитров.

В игра влязоха още Даниел Николов (вр), Димитър Тодоров, Станислав Вълчев, Мартин Петков, Джан Хасан, Дани Братоев, Дани Бонев, Теодор Костов и Александър Кирилов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари