Другари и другарки от Партийния дом, провокациите няма да ви спасят

2
Камен Алипиев: Вие нямате връзка с реалността или пък толкова сте се вкопчили във властта, че сте готови на всичко?
Камен Алипиев: Вие нямате връзка с реалността или пък толкова сте се вкопчили във властта, че сте готови на всичко?

Срещах усмихнати хора по целия път до Орлов мост и направо летях. Докато се прибера вкъщи. Пуснах телевизора и видях ужасни неща

Сега си спомням поста си преди няколко дни, в който Ви казах, че управляващите, мнозина от които свързани с комунистическите тайни служби, знаят отлично всички гадни ченгесарски методи. Е, не се радвам, че се оказвам прав, тъжно ми е.

При второто ми идване към площада (около 19 часа) любезен полицай провери сака ми, аз нямах нищо против, нямам какво да крия. Разменихме си няколко думи, пожелах му лека работа и отидох да видя приятелите си, с които убедено и напълно безплатно протестираме вече толкова дни. Сега се питам как, след като се проверяваше всеки багаж, са вкарани бомбичките и пиратките, кой е позволил това, защо го е позволил и изводите са ясни - някой имаше интерес протестът да бъде компрометиран, да се извадят на преден план лумпените и след това да се разчисти центърът на София.

Следващите акции красноречиво потвърждават съмненията ми и увеличават гнева ми. Другарки и другари, Вие, които се барикадирахте в партийния дом и не допуснахте журналисти, знайте добре, че дори снощните провокации няма да Ви спасят. Те просто показват, че нямате връзка с реалността или пък толкова сте се вкопчили във властта, че сте готови на всичко?

Това едва ли ще сломи протестите, но ще продължи да настройва българите един срещу друг и ще ви гарантира удължаване на агонията. Може би точно това е целта?

#ОставкаМутри

Журналистът Камен Алипиев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари