Дрогирани овце се развилняха. Побъркаха селяните!

0
Стадо овце се напасло с марихуана и започнало да се държи странно
Стадо овце се напасло с марихуана и започнало да се държи странно Снимка: Монитор

По време на паша заблудено стадо овце попаднало на остатъци от плантация с марихуана и както е прието при тези животни, без много да му мисли изяло насажденията, пише в. "Дейли Мейл", цитиран от Монитор.

С това съвсем закономерно не се свършило, защото рунтавите преживни направо побъркали село недалеч от град Суонси (Южен Уелс). Овцете се държали повече от странно - скитали безцелно по улиците, помитали градините на мирните селяни, а една съвсем заблудена и очевидно замаяна овца се напъхала в една от къщите и опустошила спалнята на собствениците.

Плантацията канабис била открита наскоро, но очевидно ликвидирането й е оставило част от наркотика на открито, където той се е превърнал в храна на животните. Жителите съобщили за "овчия ужас", на който станали свидетели, и убедително помолили властите да разчистят терена от остатъците на нелегалното производство, за да не се повтарят подобни сцени.

През юни 2002 г. правният статут на марихуаната във Великобритания бе променен в посока на частична легализация. В класификацията на веществата наркотикът бе преместен от клас "В" в клас "С". Това означава, че притежанието на малко количество канабис и неговите производни не е престъпление. Независимо от това, при определени случаи употребата на марихуана може да се наказва по закона - например ако се взема в присъствието на деца или зад волана на автомобил.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари