Дрогиран шофьор "изгоря" в Сливо поле

2
Русенецът е хванат да шофира под въздействие на метамфетамини
Русенецът е хванат да шофира под въздействие на метамфетамини Снимка: МВР / архив

Русенецът е хванат да шофира под въздействие на метамфетамини

Шофьор е хванат да шофира под въздействие на метамфетамини.

Вчера около 18:10 часа в град Сливо поле екип на полицията е спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 31-годишен русенец.

Униформените са го тествали за употреба на алкохол и за наркотици, като първата проверка е дала отрицателен резултат, а втората положителна реакция за метамфетамини, съобщиха от ОД МВР - Русе.

На 31-годишния е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване, след което е задържан и конвоиран до болница „Канев“ в Русе, където е дал проби.

Случаят е документиран и срещу 31-годишния е образувано бързо производство за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Реалист
    Неуважаеми журналя, такива етиикети се лепят след кръвна проба, която потвърждава резултата на полевия тест. В момента, ако това е един от многото фалшиво реагирали тестове, въпросният потърпевш има пълното право да заведе дело както срещу цялото МВР, така и срещу вас за уронване на авторитет. Надявам се някой ден да попаднете на човек, който би бил готов да мине през цялата тромава процедура, само и само да си го получите и да се научите кога и как се борави с думите.
  • 4
    2
    Сливополски дрегер
    А кола Р3104 кога ще спрат за проверка за алкохол в Сливо поле? Много малка тайна е , че дъртака пие и кара особено събота и неделя.
  • 7
    1
    Не, че нещо
    Сега, дали е "изгорял" ще разберем след излизането на кръвните анализи. Защото може и полицаите ни да са "изгорели" предвид обещетенията, които ще трябва да платят. Лично аз на тестчетата задължително ще им грейна в червено. Но след кръвните анализи, дупе да им е яко. Пенсионер по инвалидност съм, имам цялото време на света да ги съдя до дупка за всяка секунда без автомобилчето ми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари