”Драконите” разгромиха Светкавица с 5:0

0
Дунав Русе се завърна в ”Б” група!
Дунав Русе се завърна в ”Б” група!

Дунав Русе се завърна при професионалистите! ”Драконите” разгромиха като домакин Светкавица Търговище с 5:0 и са недостижими на върха в класирането в Североизточната ”В” група. Дунав е със 79 точки, с 9 повече от втория Черноморец, два кръга преди края на първенството. Русенци се завръщат отново в "Б" група, където бяха през сезон 2013-2014.

"Драконите" започнаха мача в шампионско темпо и водеха с 3:0 до 17-та минута. Мартин Димитров откри головата сметка за домакините още в 4-та. Светослав Читаков удвои преднината в 14-та. Йордан Димитров се разписа за 3:0 в 17-та минута. Юношата на Левски Андреас Васев покачи на 4:0 в 29-та, а Светослав Читаков оформи крайния резултат 5:0, пет минути преди края на първото полувреме с втория си гол в мача.

След края на срещата ”драконите” получиха титлата и отвориха шампанското. Ръководоството, играчите, спортно-техническия и феновете на Дунав започнаха с песните и танците и се отдадоха на заслужена радост от спечелената титла в Северозападната ”В” група и завръщането при професионалистите през следващия сезон.  

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари