Драгомир Драганов се срещна с предшествениците си

2

Част от поканените областни управители и заместници не успяха да присъстват

Регионалните срещи на бившите областни управители в Русе да се правят поне веднъж в месеца, това предложи настоящият областен управител Драгомир Драганов по време на дискусия с предшествениците си по случай 24 май.

Целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона. „През годините винаги е имало приемственост между всеки областен управител и заместниците. Добрите практики са съхранени и надграждани. Винаги е работено в екип и целенасочено“, каза Драганов и посочи, че ролята на Областната администрация става все по-осезаема от гражданите. „Нека работим в екип по актуалните теми и водещите приоритети пред областта ни.“, допълни още областният управител.

Той посочи, че познава всички свои бивши колеги и винаги досега е имал отличен контакт с тях. „Вие сте хора, които са се доказали не само като мениджъри на държавно ниво, но и като професионалисти в редица сфери от обществения живот“, заяви Драганов.

Убеден съм, че успешните практики, които ще споделите тук, ще бъдат ключов фактор за просперитета на Русенско“, категоричен бе Драгомир Драганов.

В срещата участваха Владимир Недялков, Йордан Борисов, Димитър Маринов, Емил Бачийски, Венцислав Калчев, Галин Григоров, Данаил Ковачев и Баки Солак. Част от поканените областни управители и заместници не успяха да присъстват поради служебни ангажименти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    русенка
    Я, какви горди и самодоволни физиономии!
  • 5
    11
    Сашо
    Едно известно джудже беше областен и после кмет, но от години се покри.
  • 11
    10
    Интересно ми е
    Като имаме предвид дереджето на Русе и областта, какво им дава самочувствието да се перчат пред населението, което живее тук?!
  • 11
    9
    Alèx
    35 ГОДИНИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ВЪРТЯЩИ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ!
  • 13
    8
    Цеко
    Тумбаци
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари