Доволни ли сте от обслужването в местния офис на НАП?

0
Доволни ли сте от обслужването в местния офис на НАП?
Снимка: Дарик

Стартира най-продължителната анкета, предлагана на клиентите в офиса на НАП в Русе, пишат Топ Новини. Предишни проучвания за работата на приходната администрация са били с продължителност от 2 до 4 седмици, а сегашното ще продължи над 2 месеца до края на данъчната кампания на 30 април, информират от приходната администрация край Дунава.

Анкетата се отличава и с още едно съществено преимущество – провежда се по инициатива на дирекция „Обслужване“ в Териториалната дирекция на НАП Варна едновременно във всичките нейни 7 офиса в североизточна България. Целта е да се проследи степента на удовлетвореност от обслужването във всеки от тях, както от граждани, така и от юридически лица.

Освен уточняване на обема на различните групи клиенти – дали са физически лица, собственици на фирми, счетоводители или представители на счетоводни фирми, ще се изследва и колко често ползват услугите на НАП. Акцентът в анкетата е оценяването по скала от 2 до 6 на бързината на обслужване, учтивостта и добронамереността на служителите, тяхната компетентност и ефективността от наличната информация на таблата в салоните за изчакване.

Според отговорите на клиентите, ще се сравнят по 3 степени – по-добро, същото или по-лошо, нивата им на удовлетвореност за тези показатели през настоящата година и отминалата 2013 г. Всеки, който попълни анкетната карта, ще може да отбележи в нея за проблеми в контактите си с приходната администрация и за препоръките си за подобряване на обслужването.

Ръководството на ТД на НАП Варна и служителите в офиса на агенцията в Русе заявяват, че разчитат техните клиенти обективно и активно да попълнят новата анкета, за да се подобри още повече взаимното им партньорство. Анкетните карти ще се събират от специализираната урна в салона за изчакване всяка седмица и по посочените проблеми ще се вземат своевременни мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари