Дори бременна, Клео Ураган танцува на пилон!

0
По време на бременността тя не изоставила тренировките по пол денс, а просто престанала да прави всякакви преобръщания и въздушни трикове
По време на бременността тя не изоставила тренировките по пол денс, а просто престанала да прави всякакви преобръщания и въздушни трикове Видео: World Media Channel

За да се чувства щастлива всяка жена трябва да се усеща красива и сексуална, което никак не е лесно, ако тя се намира в последния триместър от бременността.

36-годишната танцьорка на пилон Джил Маклийн от Австралия, известна също така като Клео Ураган, жадувала да усети собствената си красота и сексуалност на последния триместър от бременността, пише Блиц.

Джил обаче не скръстила ръце да чака докато хората й обърнат внимание и да й говорят съмнителни комплименти от типа на „ти си много красива" или „сега дори изглеждаш по-добре”, а просто сама потърсила това внимание.

Бременната танцьорка се развихрила в рядко съблазнителен танц на пилон, благодарение на който отново се почувствала желана и разпалила огъня в очите на мнозина нейни фенове в интернет.

Харесва ми да съм бременна, но никога не съм се чувствала толкова несексуална, особено на последния триместър. Аз обичам високите токчета, сексуалните песни и пол денс. Аз очаквах тези усещания, за да се почувствам отново сексуална и го направих”, написа Джил в блога си.

По време на бременността тя не изоставила тренировките по пол денс, а просто престанала да прави всякакви преобръщания и въздушни трикове. След своя горещ танц Джил направила и гореща фотосесия в полицейска униформа.

Не след дълго след фееричния танц Джил ражда момченце, което получава името Джон. Мнозина се нахвърлиха да я осъждат, като и казаха, че танцът й е оскърбителен и за тялото й, и за детето.

Но Джил не закъсня с отговора: ”Аз не се каня да пиша оправдателна реч за моя танц. Аз просто искам да кажа, че всички жени искат да се чувстват сексуални и това, което направих ми позволи да се почувствам сексуална. Да, някои хора смятат това за табу, но за мен танцът е сила и страст и това е от значение за мен”.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари