Доналд Тръмп обеща да спре войната в Украйна

2
Малко след като спечелим президентските избори, ще разреша чудовищната война между Русия и Украйна
Малко след като спечелим президентските избори, ще разреша чудовищната война между Русия и Украйна Снимка: Donald Trump / Facebook

Малко след като спечелим президентските избори, ще разреша чудовищната война между Русия и Украйна

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви, че ако спечели изборите през 2024 г., ще разреши конфликта в Украйна още преди да влезе в Белия дом. Политикът заяви това в реч пред привърженици на Републиканската партия в щата Флорида.

"Ще трябва да подредим нашите градове и да направим много неща, дори преди да съм в Овалния кабинет. Малко след като спечелим президентските избори, ще разреша чудовищната война между Русия и Украйна", каза Тръмп, цитиран от БГНЕС.

Преди това той обеща, че ще може да спре кръвопролитието в рамките на 24 часа, като се обади на Владимир Путин и Володимир Зеленски.

„Познавам и двамата, познавам Зеленски, помня, че Зеленски беше много мил“, каза Тръмп, на когото Камарата на представителите бе обявила импийчмънт заради телефонен разговор с украинския лидер. Той също така повтори, че се смята за единствения кандидат за президент, който е в състояние да предотврати третата световна война и въвличането на САЩ в нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Аз
    Ето, това е разликата между републиканците в САЩ, какъвто е Тръмп, и демократите, какъвто в Сорос. Републиканците са консервативни, демократите са популисти и джендъри. Парите обаче са у тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари