Доналд Тръмп: Намереният в Белия дом кокаин е бил за Байдън и сина му

2
Бившият президент на САЩ вярва, че цялата история ще излезе наяве
Бившият президент на САЩ вярва, че цялата история ще излезе наяве Снимка: Donald Trump / Facebook

Бившият президент на САЩ вярва, че цялата история ще излезе наяве

Доналд Тръмп предположи, че кокаинът, намерен в Белия дом, може да е бил предназначен за настоящия американски президент Джо Байдън или за сина му Хънтър.

"Наистина ли някой вярва, че кокаинът, намерен в западното крило на Белия дом, съвсем близо до Овалния кабинет, е предназначен за употреба от някой друг, освен от Хънтър и Джо Байдън", написа Тръмп в социалната си мрежа Truth, цитиран от News.bg.

Той вярва, че "фалшивите медии" скоро ще започнат да твърдят, че е имало "много малко кокаин" и че намереният прах е бил "всъщност обикновен аспирин", и "цялата история ще излезе наяве".

"Къде са записите от наблюдението на Белия дом, (...) които бързо ще покажат откъде е дошъл кокаинът в Белия дом? Те вече знаят отговора, но той вероятно не им харесва", каза бившият президент.

По данни на Сикрет сървис на 2 юли в част от Белия дом, използвана от персонала, са открити следи от бяло вещество, а част от сградата е била евакуирана заради инцидента. Веществото е изпратено за изследване, което потвърждава, че става въпрос за кокаин.

Все още не е известно как точно кокаинът е попаднал в Белия дом. В момента се провежда разследване.

Президентът Джо Байдън не е присъствал по време на инцидента: той е бил заминал за резиденцията си в Кемп Дейвид още миналата седмица.

През 2014 г. синът на Джо Байдън Хънтър Байдън беше отстранен от резерва на Военноморските сили на САЩ заради употреба на наркотици. Според нея през лятото на 2013 г. синът на вицепрезидента, който е планирал да работи в пресслужбата на ВМС, е преминал тест за наркотици, който е дал положителен резултат за кокаин.

Американските медии многократно са съобщавали за връзките на Хънтър Байдън с наркотици, особено с кокаин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Orban
    Той Зелето няма да е сам при шмъркането? Бялата пепел се поема от много управленци на света в днешно време. Даже наще боклуци са големи почитатели - съдейки по действията си през последните 20 години...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари