Доналд Тръмп: Горкият аз съм съвсем сам в Белия дом

1
Чакам демократите да се върнат и да сключат сделка за изключително необходимата охрана на границата, оплака се президентът на САЩ
Чакам демократите да се върнат и да сключат сделка за изключително необходимата охрана на границата, оплака се президентът на САЩ

"Аз съм съвсем сам (горкият аз) в Белия дом и чакам демократите да се върнат и да сключат сделка за изключително необходимата охрана на границата. В един момент демократите, които не искат да сключат сделка, ще струват на страната ни повече пари, отколкото граничната стена, за която всички говорим. Лудост", обясни в Туитър Доналд Тръмп, предаде News.bg.

Той коментира, че "Саудитска Арабия се съгласи да похарчи необходимите пари, необходими за възстановяването на Сирия, вместо на САЩ. Виждате ли, не е ли хубаво, когато изключително богатите страни помагат за възстановяването на своите съседи вместо Великата страна САЩ, която е на 5000 мили. Благодарности на Саудитска А."

"Стената е нещо различно от 25-те милиарда долара за охрана на границите. Пълната Стена ще бъде изградена с парите от шътдауна плюс вече наличните средства ... Проблемът е, че без Стената, голяма част от останалите долари се губят", добави Тръмп.

Той коментира, че "никога не съм "нападал" и.д. главния прокурор на САЩ, човек, когото много уважавам. Това е измислена история, една от многото от Фейкнюз медиите".

Източник: News.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари