Доналд Тръмп: Европа трябва да плати на Украйна 100 милиарда долара

1
Европа прави много малко в сравнение със Съединените щати
Европа прави много малко в сравнение със Съединените щати Снимка: Donald Trump / Facebook

Европа прави много малко в сравнение със Съединените щати

Европейските страни трябва да платят на Украйна около 100 милиарда долара, за да може сумата на тяхната помощ да бъде сравнима с това, което САЩ предоставят на Киев. Това заяви бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пред Fox News.

По време на интервюто Тръмп беше попитан дали би решил, ако бъде избран за нов президент, да спре паричните потоци към Украйна. В отговор той увери, че ще успее да постигне уреждане на конфликта.

"Първо, бих казал на Европа: "Дължите около 100 милиарда долара, трябва да платите. Европа прави много малко в сравнение със Съединените щати“, заяви Тръмп.

Бившият президент подчерта, че географски Европа е разположена по-близо до Украйна, отколкото САЩ, но Вашингтон е похарчил 150 млрд. долара, а европейските страни само 20 млрд. Според него, ако се съберат всички икономики на Европа, те почти ще съвпаднат с американската по обем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Доналд Дък
    Путьо, 100 милиарда х%я да поемеш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари