Дневен Хороскоп за 8 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 8 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 8 Юни 2015

Овен

В началото на тази седмица трябва да действате по точна програма, задачите ви са много и не бива да пилеете време и сили. Овните ще внушават и на Водолеи да ограничат малко инициативите си. Не е мъчно да се справите с вашите задължения, готвили сте се сериозно за изява и те не ви тежат. Пък и вътрешно сте убедени: представяте се ОК, за съперници изобщо не мислите.

Телец

В понеделник по примера на Козирозите трябва да привлечете съмишленици и симпатии към новите си делови идеи. Някои Телци се чувстват уморени от свършеното напоследък, но днес им се разкрива възможност за реализация на отдавнашни планове, не бива да я пропускат. Сега ще имате шанс да покажете какво можете, близки ви окуражават. Мнозина се радват на хармонията вкъщи.

Близнаци

Понеделник изисква да упорствате в начинанията, които внимателно сте обмислили и организирали. Едни Близнаци трябва да се пазят от претоварване, не са разпределили време и сили, втори ще отложат част от замисленото, по-спокойно темпо им носи повече сигурност. А дали не е по-добре просто да се откажете от някои неща? Дамите балансират умело вкъщи, господата берат яд.

Рак

Засилват се влияния от предишни дни, избягвайте спорове с околните и упорствайте тихо и кротко по свои начинания. Раците да внушават сговорчивост и на Козирози, макар че може да не ги слушат. И вие не приемате някои съвети, после ще плащате по-скъпо за услуги и стоки. Но държите на своето мнение и сдържаността ви ще накара другите да се поучат.

Лъв

Понеделник е напрегнат, бъдете по-внимателни при уреждане на делови и финансови въпроси. Група Лъвове имат нужда от шефска подкрепа, обаче началниците имат други грижи и ще трябва да търсят компромисни варианти, от някои проекти май ще се откажат засега. Не подценявайте съперници и опоненти. От приятели не взимайте акъл, случва се да не са наясно с проблеми.

Дева

Понеделник подсилва нетърпението ви за делови изяви и печалби, но вие сте реалисти и виждате, че трябва да се ловят подходящи моменти за начинанията ви. Девите да анализират внимателно трудните ситуации, усилията в една или друга посока не са еднакво важни за успеха. Не очаквайте скоро да намерите по-платена и престижна работа, но и сегашната може да стане по-интересна...

Везни

Хубаво начало на седмицата, но като Водолеи следва да избягвате безплодни спорове с колеги, познати, близки. Везните са добри професионалисти, бързо улавят интересните шансове за изява и печалби, умело представят проекти пред публика и ще намерят доста последователи. Организирайте работата, хората харесват стила ви, ще ви подкрепят, а и ви е приятно в такъв екип.

Скорпион

Понеделник носи задачи с нова информация, на път, сред непознати хора. Скорпионите да се запасят с търпение, а и с такт, нерядко нещата ще опират до уреждане на финанси. И както се знае – дружбата си е дружба, сиренето си е с пари. Да не стане така, че да се сдърпате с приятели и роднини, да налагате мнение от позиция на по-пълен джоб. Не ви отива, а и ще губите искрена обич.

Стрелец

Труден понеделник, но вие не се плашите от пречките в работата, наясно сте, че печеливши дейности не тръгват току така. Стрелците търсят подкрепа от съмишленици, колеги, познати, но като добри психолози. Някои в кръга им са обезверени, други преживяват несполуки, трети не се погаждат с околните. Имате ключе за всяко сърце, с такт окуражавате всекиго и го правите съюзник.

Козирог

В понеделник като Телците търсите съмишленици и сътрудници за нови делови проекти. Козирозите да не се поддават на емоции, това понякога ги прави излишно резки към колеги и Раци ще им го кажат. Ще получите ненадейна подкрепа, ще се чувствате по-уверени, а и работата ще тръгне леко. Идват още предложения за помощ, личи колко хора се радват на сполуката ви.

Водолей

Този понеделник вие и Овни трябва да си наложите известни ограничения, иначе и близки ще критикуват деловите ви идеи и изяви. При Водолеите влиянията са от 6-7 дни, спорове точно с тези хора са неуместни, ще го подскажат и на Везни. Бъдете бдителни за пропуски и грешки, ето вашия щит срещу забележки и несполуки, а и ако сте шефове – другите се равняват по вас.

Риби

В началото на седмицата и вас май ви критикуват, това да не ви плаши. Доста Риби са сговорчиви, ще привлекат колеги и приятели в начинания, планът им е добър. Е, вашите грижи ще се удвоят - от една страна, за задачи, от друга – за приноса на по-неопитни и неуверени хора. Не споделяте всичките си идеи, но упоритостта подсказва, че гоните амбициозни цели, ще мобилизира и другите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари