Дневен хороскоп за 8 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Овен

На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Акумулирайте енергия. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат.

Телец

Утрешният ден ще носи придобивки за много от представителите на знака. Утрешният ден ще е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Утре вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него.

Близнаци

Утре всичко тръгва по вода. Подгответе се за упорит труд, ако искате от дългосрочните Ви планове да излезе нещо. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Развитието им ще е най-динамично и важно при бизнесмените, а също така и за онези, които изясняват финансови въпроси. Утрешният ден ще просто е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока дългосрочно.

Рак

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през петък. Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Лъв

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди.

Дева

Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. През това денонощие Вашето трудолюбие със сигурност ще бъде възнаградено. Опитайте да не се поддавате на манипулации, само и само мир да има.

Везни

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас.

Скорпион

Сега е моментът да се развихрите и да извадите на преден план най-доброто, на което сте способни - това ще Ви помогне не просто да светите, ами направо да блестите. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Много стабилни и безупречни в изявата си, Скорпионите ще реализират дневните си цели в пълнота.

Стрелец

През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Петък е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Петък подчертава, че за Стрелците започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Козирог

Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си.

Водолей

Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Най-вероятно предстои да скрепите важен делови договор. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Риби

Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тези на случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. С радост ще установите колко много държат на Вас близките Ви. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари