Дневен хороскоп за 8 август 2018

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще имате желание да намерите на всяка цена разрешение на финансов проблем или да приключите с някакво плащане.

Ще имате желание от утре нататък да продължите без този ангажимент на плещите си. Обстоятелствата ще са на ваша страна, така че не пропускайте този ден. Добро развитие ще имат и ваши семейни дела особено такива свързани с някаква институция или офис. Ваш личен професионален успех или на човек от семейството ще бъде повод за приятни емоции в дома ви. Любовният ви живот няма да е скучен, но развитието ще е различно за всеки един от вас. Това е ден благоприятен за разговори свързани с бъдещето на една любовна връзка, независимо от крайният резултат. 

Овен

Възможно е любовната ви страст малко да поохладнее. Днес няма да можете да разчитате на верни приятели, опекуни и меценати. Денят е успешен за търговска дейност – препоръчва се да осъществите контакти с чуждестранни фирми.

Не се надявайте на лека печалба.

Леко спечелените пари както идват, така и си отиват.

Телец

Днес доброжелателността и умението да изслушвате събеседника си са ви крайно необходими, за да постигнете взаимно разбиране с началството и колегите.

През втората половина на деня е вероятно да получите лошо известие. Възможни са резки изменения в настроението и емоционални сривове.

Ако се съмнявате в правилността на решението, взето от вас, се доверете на съветите на юристи.

Близнаци

Днес може да ви се стори, че всичко в отношенията ви е идеално, но това чувство е лъжливо. Възможни са неочаквани събития, чийто резултат може да ви се стори несправедлив.

Способни сте да разработите нови идеи и да ги реализирате през втората половина на годината.

Всеки момент финансовата ситуация може да се влоши.

Рак

Възможно е най-близките ви хора да се нуждаят от вашата помощ и поддръжка. Не си заслужава да градите големи планове и е по-добре да се заемете с домашните проблеми.

Денят не предвещава големи успехи, постижения и сполуки. Занимавайте се спокойно с текущите си дела и се закрепете на достигнатите позиции.

Трезвата оценка на текущите събития позволява да избегнете грешки.

Лъв

При много Лъвове се появява възможност да блеснат с талантите си и да проявят своето очарование. Не е изключено интересите на децата или близките роднини да поискат от вас повишено внимание и лично участие.

През първата половина на деня звездите са благосклонни за реализацията на всякакви замисли, дори най-рискованите.

А склонността към рисковани мероприятия може да ви подтикне към явна авантюра, но ако пресмятанията са верни, рискът е оправдан.

Дева

Не всичко е толкова лошо, колкото ви изглежда. Вероятно е да ви се наложи да промените маниера си на поведение и отношението към някои познати.

Девите – ръководители може да бъдат дразнени и от най-малките грешки в работата на подчинените.

Възможно е да изплуват стари дългове или задължения, за които сте забравили.

Везни

Желанието да получите това, за което отдавна сте мечтали, може да се съчетае със страха да загубите и това малко, което имате. Ценете настоящия момент и всички, които сега са редом с вас.

Голяма е вероятността от обща умора и невъзможността да се концентрирате върху работата.

Денят е свързан с неприятности и финансови загуби.

Скорпион

Днес не очаквайте клопки. Бъдете по-открити и доверчиви със скъпите ви хора. Събитията от деня и общуването с околните ви носят усещането за покой и комфорт.

Възможно е днес да не ви е нужна много енергия, и въпреки това бъдете нащрек.

Главното условие за успех е високият професионализъм. Възможно е получаването на печалба във вид на проценти или ценни книжа.

Стрелец

Нарастват сексуалната потентност, интуицията и умението да намирате правилното решение. Използвайте повишеното енергетично ниво на този ден. Можете да свършите маса работи и да оправите развалените взаимоотношения.

Бъдете целенасочени, последователни и търпеливи.

Не чакайте резултати на мига.

Козирог

Приемете спокойно, това което ви носи този ден. Това е ден, благоприятен за решаването на съдебни дела. Всичко съдейства за увеличаване на значимостта и авторитета на Козирозите.

Тяхното мнение е забелязано от значими хора.

Ако бъдете много предпазливи и затворени в себе си, ако сте в постоянен страх, че може да загубите своите спестявания, то може да изгубите привлекателни делови предложения.

Водолей

Денят е изпълнен с планове и надежди, на болшинството от които е съдено да се осъществят. Днес Водолеите могат да се придържат към традиционните възгледи и да се стараят особено да изпъкнат сред общата маса.

Денят е благоприятен за експерименти. Водолеите могат да проявят оригинален начин на мислене.

Денят е успешен за натрупването на пари, за продължаването на по-рано започнатите начинания и за постигането на цели.

Риби

Възможно е да пожелаят да ви представят в не съвсем добра светлина. През този ден взаимното разбиране отсъства напълно. Не се отчайвайте, все пак нещата не са чак толкова зле, колкото изглеждат.

Постарайте се да не откровеничите с хора, в чиято порядъчност не сте уверени. Всички ваши таланти и способности се реализират само при условие, че имате готовност за започнете конкретна работа.

Влиятелни хора се опитват да манипулират Рибите със свои средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари