Дневен Хороскоп за 7 септември 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец

Ще имате възможност да постигнете значителни успехи в работата. Денят е подходящ за презентация на Ваши проекти и предложения за някакви нововъведения . Успешни ще бъдат събеседванията и срещи с потенциални работодатели. Денят ще бъде плодотворен, но не трябва да забравяте и за почивката, защото прекомерното натоварване би се отразило не много добре на здравето Ви. Възможни са проблеми в отношенията с по-възрастни роднини, на когото Вашите решения и постъпки ще се сторат прекалено смели , и даже малко безотговорни. Но пък по-младите хора ще оценят идеите Ви по достийнство.

Близнаци

Съвместните финансови и разни други парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, тъй като не сте им помогнали, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми, които биха възникнали, ако се бихте съгласили.

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Отнесете се към днешния ден като към пързаляне на ски-шанца. Това е завладяващо! Това е вълнуващо! Това е и малко страшно... Може и да чувствате, а може и да не чувствате, как стомаха Ви се приближава към гърлото Може да крещите , а може и да си мълчите. Само едно е абсолютна истина: щом сте достигнали върха, не можете да се откажете от пързалянето.

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Макар че Вашите постъпки не винаги са оценени от обкръжаващите по достойнство, едва ли някой днес ще Ви критикува и ще Ви учи да живеете. Вашето обаяние е неотразимо, и никой не може да му устои. Така че очаквайте нови запознанства, признания и романтични увлечения. Сериозни разговори е по-добре да водите извън дома си. Този ден е подходящ за пътувания - като развлекателни, така и делови. Може също и да приемате гости: ще се покажете като отличен стопанин, и всички ще бъдат досолни. Вечерта са възможни подаръци и приятни знаци на внимание от отдавнашни познати.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Просто защото всички около Вас губят ума си, съвсем не значи, че и Вие трябва да ги последвате. Затова преди да започнете да бягате в кръг и да крещите, че небето всеки момент ще се продъни, поемете въздух, а след това внимателно се вгледайте в ситуацията. Напълно вероятно е да си дадете сметка, че нещата съвсем не са толкова безднадеждни, колкото се опитват да я представят околните. Щом хладнокръвието Ви възтържествува, останалите ще могат да видят нещата през Вашите очи.

Водолей

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас - собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари