Дневен Хороскоп за 6 Ноември 2015

1
Девите се държат на заден план, Овни и Близнаци не искат да са в сянка
Девите се държат на заден план, Овни и Близнаци не искат да са в сянка

Овен

В петък вие и Близнаци не искате много да се държите на втори план, макар че Деви ви съветват така. Влиянията са характерни и за началните дни на следващата седмица, Овните като Везните имат доста работа и ще напредват по-бавно. Но ще напредват, продължителните усилия и упоритост са оценени от шеф, редно е да се възползват и от малките шансове по-чевръсто. Успявате.

Телец

Краят на деловата седмица носи хубави възможности за изява и печалби, като Скорпиони трябва да упорствате в работата си, за да се възползвате от тях. Телците могат да помогнат на колеги и близки в тяхна дейност, стига да не се поддават на вечния им песимизъм. В някои случаи сте педагози и психолози, ала помагате да се оздрави атмосферата в екип, хората да се справят с проблем.

Близнаци

Доволни сте от постигнатото в работата и като Овни не ви се ще да стоите на по-заден план в екипа въпреки съветите на Деви. Е, Близнаците ще оставят личните неща за уикенда, сега искат да си подсигурят и бъдещи печеливши изяви, стабилни връзки в общество. Не харчете с лека ръка, пък и помислете каква изненада на подготвите за обичани хора, ала не налагайте свои желания.

Рак

Краят на тази делова седмица е по-напрегнат, а колеги и клиенти са настроени за приказки. Раците не се интересуват от интригите в екипа, имат куп задачи, но това ще даде още хляб на клюкарите. Ще упорствате въпреки трудностите, изяснили сте си как да се справите. Все пак гледайте да не се претоварвате емоционално и физически, свободното ви време да бъде за близки и укрепване.

Лъв

Напрегнат петък дори да не ви се налага да пътувате и да се ровите из нова информация. Лъвовете трябва да уреждат финансови проблеми, да се пазят от ощетяване. Ядовете може да дойдат и от стари, и от нови познати, понякога причината е в прекалената ви самоувереност. Част от знака са недоволни от печалбите си, макар немалки, това ще сложи траен отпечатък на отношения.

Дева

В петък съветвате Овни и Близнаци да не се самоизтъкват в работата, те няма да слушат. А и Девите да помислят дали не залитат малко с такава скромност. Мнозина имат връзки с шефове, влиятелни покровители, така че със старание ще си проправят път нагоре в службата. Проблемът е да прецените точно какво ще ви бъде интересно, ако се налага – в момента да действате с екип от колеги.

Везни

Този петък сте пълни с енергия, но като Овните имате доста по-тежки задачи, не можете да ги свършите с един замах. Част от Везните се изкушават да разчистват сметки със стари опоненти, но е излишно, околните са преценили кой крив, кой прав. Ще направите повече за имиджа си, ако покажете разум и гъвкавост, време е да подготвите план за перспективна изява, да съберете екип.

Скорпион

В края на деловата седмица като Телци трябва да упорствате повече в работата, шефовете разчитат на вас. Само че доста Скорпиони са на вълна за отдих и развлечения, може да разочароват покровителите си. Други правят детински пропуски и ще е трудно бързо да заличат неприятното впечатление. Бъдете по-предпазливи и далновидни, имидж се гради дълго, а рухва за миг...

Стрелец

Динамичен петък, работата ви е доста, вероятно има задачи на път. Стрелците са общителни и това е твърде полезно, за да намерят подходящи партньори и важни услуги. Е, попадате и на хора, които се интересуват само от своята си полза, ще се дистанцирате овреме от такива, няма и да ги коментирате. Къде по-ценни са връзки с колеги и познати, на които разчитате за бъдещи проекти.

Козирог

И сега, и в близките дни трябва да бъдете по-търпеливи за изпълнение на деловите си планове и особено ако сте уговаряли някакво сътрудничество. Козирозите днес да разчитат само на себе си, приятели и близки имат своите грижи и не могат да съдействат. Упорствайте, но да не е за сметка на здравето ви. Вечерта ще се видите с компания, ще чуете хубави новини, окуражавате се.

Водолей

Днес, а и в следващите дни трябва да търсите по-често услуги от хора, с които не сте особено близки. Водолеите да си преценят дали да не замразят някои начинания. Други пък ще сложат ударение на обществена полза, ще уговарят съмишленици, сътрудници. Не подхващайте много неща наведнъж, пък и не очаквайте бързо признание за себе си. Но ценността на свършеното е очевидна.

Риби

Завършва напрегната работна седмица, но пък вероятно сте доволни от резултатите. Група Риби са вложили максимално старание в изявите си, на моменти им се е струвало, че шефовете са прекалили с изискванията. Не са, печалбите са ОК, стабилизирате служебното си положение, може да мислите за нови изяви. Приятели ви дават информация, която ви ориентира по-добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари