Дневен хороскоп за 5 януари 2020

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя ще сте склонни да разбирате много по емоционално чувствата и желанията на хората около вас. Този растеж във вашия вътрешен мир (разбира се, където се случи) ще бъде част от развитието на една нова личност през тази година.

Днес слабото ви място могат да бъдат някои лекомислени действия или необмислени думи, които лесно да обидят някой друг. В неделя ще ви изненадат различни телефонни разговори или съобщения, които може да не ви зарадват, или да са свързани с неприятности в живота на хора, които познавате.

Мъжете днес трябва да фокусират вниманието си върху изпълнението на някои домашни задължения, преди началото на новата седмица. В противен случай ще си създадете излишно напрежение в семейството.

В неделя мнозина ще очакват събиране или специално събитие свързано с млад мъж. Днес не притискайте приятелите си, да следват вашите желания или да се срещнат с вас, aко те имат други планове за деня или не са в настроение. 

Овен

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Бъдете деликатни, но твърди.

Телец

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Близнаци

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Грижете се добре за здравето си. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре Раците ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Към парите също трябва да подходите разумно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре не бързайте - в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Завършете дълго отлагана работа. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Дева

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Везни

Неделя ще е благоприятен ден за Везните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Утрешният ден ще е печеливш. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Скорпион

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Стрелец

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. В неделя може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Козирог

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Неделя носи успех на Водолеите. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Риби

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари