Дневен хороскоп за 4 януари 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В петък ще очаквате новини, развитие на събития или други действия на страна от хора извън дома ви.

Настроението ви ще бъде променливо, по-скоро песимистично или ще сте склонни да се връщате към минали загуби и провали.

За някои от вас денят вещае събиране по специален повод.

В работата ви ще възникне временно притеснение или конфузна ситуация, от която ще съумеете да излезете бързо. 

Овен

Силна раздразнителност може да предизвика желанието да нагрубите или обидите дори любимия човек, да ви подтикне към авантюри. Няма по-подходящ ден от днешния за активен отдих и разходки.

Излезте извън града в тясна приятелска компания. Вероятно е харчене на пари за дреболии.

Телец

Дори и съзнавайки погрешността на своя избор, няма да можете да отидете на прекъсване на отношенията си. Възможно е леко раздразнение, тъй като не търпите вмешателство в личните си дела и не обичате контрола.

Активни, любознателни и подвижни, днес взимате участие в празнични мероприятия и увеселителни пътувания.

Близнаци

В любовта си сте увличаща се и страстна натура, ненавиждаща сложните, объркани отношения, макар че днес може и сами да ги объркате. Веселите представители на зодията се ползват с популярност и понякога може да нарушават общоприетите норми, а поставени в твърди рамки – може да се разбунтуват.

Възможни са срещи с приятели. Склонни сте да се съревновавате с всеки, едновременно да играете няколко различни игри, способни сте да забравите за поражението, за обидите и дребните разногласия.

Рак

Възможно е настроението ви да се мени бързо, да има пристъпи на депресия и самота. Може да има скарвания с любимия човек, в резултат на което да се затворите в себе си и да сте раздразнителни.

Раздразнените могат да са придирчиви и да напердашат децата и партньора си. Препоръчва се спокойна почивка. Не си струва да каните гости, както и вие да ходите на гости.

Лъв

Много от вас са надарени с интелект и магнетизъм, което привлича към тях поклонници. Възможно е да изберете правилна позиция и да обедините роднините в едно здраво семейство.

Днес сте душата на компанията, леко можете да постигнете благоразположението на хората и само със своето присъствие да оживите всяко общество и да донесете със себе си радостта и топлината на общуването, излъчвайки оптимизъм и вяра в светлото бъдеще.

Дева

Стройте най-смели планове, тъй като всичко се урежда сполучливо. В някои семейства може да се появи потомство. Младите може да разчитат на помощ от родителите или на някого от роднините.

Благоприятни са пътуванията и почивката извън дома. На шофьорите се препоръчва да бъдат внимателни зад волана, тъй като са вероятни аварийни ситуации.

Везни

Нужно е да поговорите откровено със своя избраник и като резултат да получите яснота във взаимните си отношения. Постарайте се да контролирате ситуацията и да не развалите отношенията си с никого.

Денят е благоприятен за рисковани операции, нови познанства и планиране на дейността в далечна перспектива. Късметът съпътства спортистите и хората на изкуството.

Скорпион

Мнозина от вс чувстват, че приливът на жизнени сили и усилената енергетика са напълно достатъчни за решаването на възникналите проблеми. Днес сте разположени към комфорт и разкош.

Чувствителните и емоционални Скорпиони са способни на дълбоки размисли и силна любов. След празничната суета е възможна умора и раздразнителност.

Стрелец

Днес може да сте съзерцателни и склонни да се отдадете на мечти. Много от вас получават удоволствие от съзерцаването на това как техните съвети и практически указания се претворяват в живота и носят плодове.

Можете прекрасно да си отпочинете. Не си струва да се криете у дома, съществува великолепният шанс да разширите кръга на полезните си познанства.

Козирог

Мечтите ви могат да се сбъднат, ако успеете да убедите любимите си хора да вземат участие в интересуващо ви мероприятие. Не се страхувайте да се радвате на живота и да мислите за бъдещето, да си поставяте поредните задачи и избирате нови цели.

Вие сте изпълнени със сили, енергия и оптимизъм, които са достатъчни за трима. Можете да си отдъхнете с чиста съвет.

Напълно възможно е съпруг или близък човек да ви помогне да разрешите финансов проблеем.

Водолей

Можете да почувствате как ви залива вълна от чувственост и екзалтация. Днес Водолеите са склонни да се придържат към традиционните възгледи и се стараят да не изпъкват особено сред общата маса.

Оптимизмът, физическата подвижност и рационалното хранене са гаранцията за здраве.

Днес се отличавате с наблюдателност и способност по детски да се радвате на живота.

Риби

Успехът сред лицата от противоположния пол ви е гарантиран. Много от вас преживяват необикновени романтични епизоди. Притежавате вродена интуиция по отношение на обстоятелства и хора и от нея трябва да се ръководите при общуването.

Чака ви необикновен живот, необикновени събития и епизоди, пророчески сънища и неочаквани откровения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари