Дневен хороскоп за 31 декември 2021

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

В последния ден на 2022 е нормално всеки да направи равносметка на изминалите 12 месеца, а на 1-ви януари да започне с надежда за една по-спокойна и хубава година

Тези два дни (31 декември и 1 януари) са заредени с много енергия и с много чувствителност както по отминаващото, така и по новото, задаващо се време. Зад гърба си оставяме една напрегната, пришпорваща времето година, а пред нас е новата 2022, която ще изиска спокойствие, хармонизиране на нещата в живота, такива каквито сме ги постигнали досега и повече амбиция за подобряване условията на живот. Ще има по-голям стремеж за природосъобразен начин на живот, но това е друга тема, за която ще пиша в общата прогноза за 2022.

Овен

Май се усеща някаква тъга у вас. Това е краят на годината, идва уикенда, празнични дни, зарадвайте се малко. Не давете тъгата си в сладкиши или по-големи количества въглехидрати, това не изглежда като много мъдро решение. Идете на разходка, подишайте свеж въздух, ще ви накара да се почувствате по-добре. Важното е да се обличате топло.

Телец

Днес може да се сблъскате с някого във вашето обкръжение, но не бива да позволявате разликата в мненията да стигне до нивото, което разваля настроението. Намерете компромисно решение, отпуснете се. Целта е нищо и никой да не развали този ден.

Близнаци

Ако днес се събудите уморени и малко депресирани, това е, защото сте натоварили тялото си със сто и двадесет процента през последните дни. Разбира се, всичко си струва, тъй като ви очаква страхотна вечер.

Рак

Като не позволявате да се повдигат сериозни въпроси днес, вие не замитате проблемите под килима. Сега просто не е моментът да се обсъждат подобни неща. Този ден е за прекратяване на огъня, по време на което всички се радват на мир, сигурност и любов.

Лъв

Изглежда ще бъде забавен ден. Ако можете да се усмихнете на света днес, това означава, че можете да мобилизирате достатъчно енергия в себе си, за да разрешите някои от ситуациите, които изглеждат нерешими. Важното е да ви е весело.

Дева

Всичко има своето време. Не бъдете нетърпеливи, защото това само причинява ненужно напрежение и притеснения. Спрете за момент и наберете постижимото темпо. Никой не бяга и не бърза за никъде днес.

Везни

И в ден като днешния, при всички хубави неща, може да се впуснете в незначителен конфликт, който може да започне с малко, но да продължи дълго. По-добре е това да се задуши още в зародиш и да се опитате да се помирите. Вкусната храна, поднесена в точното време, може бързо да успокои всички.

Скорпион

Днес можете да бъдете изключително нетърпеливи, особено ако нещо не става с темпото, което сте си представяли. И всичко това може да създаде напрежение и дори кавги, така че се дръжте и не бъдете такива перфекционисти в момента.

Стрелец

Ако се събудите малко развълнувани и уморени сутринта, нормално е, но това ще отнеме много кратко време. Днес ще бъде чудесен ден и ролята ви в това може да е много важна. Вие ще бъдете важно парче от пъзела.

Козирог

Днес всичко върви по план. Но дори и да не е така, пак можете да запазите вътрешния си мир. Организирайте помощници около себе си и потърсете подходящ момент, за да презаредите енергийните си запаси възможно най-скоро.

Водолей

Вие сте един от ключовите играчи в събитията днес и ще има елемент от днешния ден, който не би бил възможен без вас. Ще се сблъскате с трудности, но средата, в която ще прекарате вечерта, ще компенсира всичко.

Риби

Днес можете да изберете много начини да се поглезите. Има толкова много начини, по които можете да направите деня си приятен и щастлив в момента. Просто се наслаждавайте на живота! Широка усмивка и… време е за шоу!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари