Дневен Хороскоп за 30 Юни 2015

1
Овни и Везни напредват с такт, Водолеи и Риби действат по добър план
Овни и Везни напредват с такт, Водолеи и Риби действат по добър план

Овен

Във вторник вие и Везни трябва да се държите далече от спорове на колеги и близки, не ви засягат, нито ваши проблеми – тях. Отстрани много Овни ще забележат, че ситуацията изтласква от екипа хитреци, които искат да лежат на чуждия гръб. Занапред партньорствата ще бъдат по-ефективни, но колкото и спорна да е работата, има и пречки. Засилете бдителността, усвоявайте умения.

Телец

В края на юни вие и Деви се стремите към по-значими промени в работата. Телците имат интересни идеи, но да не ги оповестяват още, трябва сериозно да подготвят изявата си, може би ще проучват пазара, ще търсят и партньори. Наблюдавайте по-внимателно хората, които ви интересуват, анализирайте мотивите им, с някои неща в дейността им не искате да правите компромис.

Близнаци

Проблеми от миналата сряда и четвъртък напомнят за себе си, така че не се изтъквайте много напред в службата. Колкото и да са прави Близнаците по болните въпроси, да не налагат мнението си на околните, с такт и търпение ще постигнат повече. Сега ще разберете колко по-силно влияете на свои колеги и познати с компетентност, умения, а и с човечност. Помагайте им при пречки.

Рак

На финала на месеца Водолеи ви уговарят да подхванете стари делови планове, но май не ви се ще. Сега Раците имат условия да осъществят нови и навярно самостоятелни проекти, да направят крачка в кариера и стабилизиране на финансите си. Бъдете много тактични с колеги, познати и близки, за да не усложните излишно отношенията си. С някого и ще ги развалите, внимавайте.

Лъв

Юни изтича, но вие трябва да се върнете към проблеми от четвъртък, а и да ги решите колкото е възможно по-тактично. Само че доста Лъвове са мрачни, гледат по-песимистично на изявата и възможностите си за приходи. Защо, в кръга ви има и хора, които милеят за интересите ви, ще ви помогнат. Вероятни са ценни услуги от дами, настройте се за отстъпки, от които после да печелите.

Дева

Този вторник вие и Телци ще променяте някои неща в работата, но бъдете много тактични с колеги, партньори, клиенти. В екипа на доста Деви се ширят клюки, трябва да потърсят достоверна информация за плановете на шефове и по-влиятелни професионалисти, овреме да се включат в печеливши съюзи. Вие сте прагматични и умели, намирате решение на проблемите и ще напреднете...

Везни

Юни изтича, но за нови делови проекти още не е време, като Овни трябва да се държите настрана от спорове в екипа си. Някои Везни може да станат жертва на интриги, колеги настройват шефовете, въртят им номера и роднини. Ще се пазите от такива хора, с такт ще помагате и на други в кръга си, ако попадат в тази ситуация. И близки не учите кое е добро, кое не, да си носят отговорност.

Скорпион

Краят на месеца е напрегнат, в работата са вероятни доста пречки, заплетени ситуации. Скорпионите ще забавят темпо, но духът им е висок, не са очаквали деловата им изява да е като тържествен парад. Хубавото е, че упорството и професионализмът ви предизвикват симпатии, сега шефовете са готови да подкрепят новите проекти, получавате ценни услуги и от малко познати хора.

Стрелец

Хубав вторник, имате идеи и енергия поне за двама. Стрелците ще търсят и нови партньори за изпълнение на плановете си, нека да подбират внимателно хората, някои се водят само от личната изгода и няма да теглят екипа напред. Може да мине доста време, докато изпълните уговорка за съвместна дейност, но ще разбирате колегите и без думи, приличате си по обичта към професията.

Козирог

От миналата сряда много търпеливо и последователно пробивате път на деловите си идеи, пречките в работата са куп. Не те притесняват Козирозите, носят на трудности, а интригите, които улавят в екипа си. Неприятно е, ако повлияят на дружески и колегиални отношения, с такт противодействайте. Ще си върнете удвоено предишното доверие, ще получите по-висока отговорност.

Водолей

В края на юни Раци няма да слушат съвета ви да се хванат със стари дела, Риби обаче ви следват. Водолеите ще рискуват, напоследък подробно обмисляха такива стъпки, подготвяха добре дейността си. Влиянията са характерни и в близките дни, някои ще постъпят на ново място, други ще се стегнат за важни изяви и бизнес, ще бъдат взискателни към партньори и подчинени, струва си.

Риби

Ако миналия петък сте зарязали някакви задачи, сега пак трябва да се върнете към идеята, а и да работите плодотворно по нея. По това Рибите приличат най-много на Водолеи, в съдружие с тях бързо ще се окуражат, има и други смели планове. Постепенно напредвате, финансите ви ще се постабилизират, но за момента е разумно да харчите по-малко. Скоро спестеното ще ви потрябва...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари