Дневен Хороскоп за 30 Октомври - 01 Ноември 2015

0
Везни и Риби бързат за лични неща, Скорпиони и Водолеи доволни от делата
Везни и Риби бързат за лични неща, Скорпиони и Водолеи доволни от делата

Овен

Засилват се влияния от средата на седмицата, до началото на ноември не е добре да се започват инициативи. Ще го внушавате и на Деви. Овните като Раци и Близнаци да се пазят от спор с близкия си кръг. В едни случаи хората имат грижи и не могат да изпълнят обещаното, в други вие с емоционалните си реакции си създавате ядове. По-добре чакайте с неща, за които не сте сигурни.

Телец

С навлизането в ноември можете да пренасочите енергията си от домашни грижи към професионални планове, но все пак не проявявайте припряност. Доста Телци преживяват много разни лични неща – от дребните спорове до сериозни битови трудности. Дайте си малко почивка, а ако сте разколебани за интимна връзка, наистина следва да решите дали ще се борите, или ще бягате.

Близнаци

В събота и неделя вие, Раци и Овни трябва да избягвате спорове с близки хора, които обикновено подкрепят идеите ви. Сега Близнаците са си очертали точно какво да свършат, внушават такъв подход и на Скорпиони. Изкушават ви още куп начинания, но май ви идват пряко сили, времето е ограничено, трябва да усвоявате умения. Влюбените да укрепват взаимното доверие и` да си помагат.

Рак

През уикенда внушавате на Овни и Близнаци да не изострят спорове с близки колеги и познати, дано и вие следвате съвета си. Група Раци са се заблудили по някакви въпроси, време е да направят стъпка назад, да поправят грешки. Може да стане доста елегантно, околните ще оценят самокритичността. За личните неща ви трябва дългосрочна визия, а не обтегнати отношения заради дреболии.

Лъв

Труден уикенд, някои от знака доста упорстват за делова изява и печалби, но резултатът е далече от желания. Дали Лъвовете са преценили точно къде да вложат сили и средства? Анализирайте ситуацията и ако трябва, пренасочете енергията си. Хубаво, че мнозина разчитат на подкрепа от своята половинка. Други като че забравят какви общи планове са кроили, започвайки връзката си.

Дева

В събота и неделя Овни ще ви внушават да не бързате с деловите инициативи. Дните са за отдих и Девите ще свършат доста лична работа, ако поддържат по-умерено темпо. Везни и Риби няма да следват примера ви, но вие не грешите, като отдъхвате и се грижите за здравето си. Ще намерите подкрепа за идеи, макар че не е леко. Ако с най-близки не върви, принципите и времето са ключ.

Везни

Днес и утре няма да следвате примера на умерени Деви, искате по-бързо да уредите някои лични въпроси. По това Везните много приличат на Риби. Ако сте влюбени, имате шанс за страстна връзка, а ако сте се обвързали вече с един човек – мислете как да стабилизирате отношенията. Понякога се поддавате на негативни емоции, преживявате дреболии. Добре поне, че с финансите сте ОК.

Скорпион

През уикенда вие и Водолеи сте доволни от свършеното и ограничавате деловата активност по примера на Близнаците. Сега Скорпионите да си дадат отдих, да се повеселят с най-близки. Не разширявайте много кръга, не е време да поемате и грижи на роднини и приятели, с които могат да се справят сами. Хубаво е, че се готвите за професионална промяна с леко сърце, ще е добра...

Стрелец

Хубав уикенд, можете да направите доста за делово утвърждаване и печалби. И все пак Стрелците да не пропиляват възможността сега да отдъхнат и се повеселят с обичаните си хора. Отношенията на влюбените тръгват в желаната посока, ще ги зареждат с енергия за работа и решителни промени в живота им. Е, дамите може би искат по-стремителна кариера, но имат и силни конкуренти.

Козирог

Напрегнат уикенд. Едно, че група Козирози упорстват за делова изява и високи печалби, ала нещо в плана им не е точно и работата не тръгва. Дано близки ви убедят да промените малко стратегията си, вие настоявате на своето, а дали сте прави... Други от знака да поемат грижата за родата и познати, небрежни са, а рисковете сега са куп. Независимо дали те ви засягат, ще гледате да помогнете.

Водолей

В събота и неделя като Скорпиони оценявате деловите си резултати и печалби като добри, от началото на седмицата нещата ви се подреждат успешно. Сега Водолеите държат на личния стил, очакват да ги оценят. Едва ли ще е веднага, не се поддавайте на емоциите. Анализирайте дали някой не върти номера, за да го възпрете елегантно. Ще се натъжите, но разчитате само на проверени хора.

Риби

За четвъртък имате доста работа, но в деловата сфера не ви върви особено. Рибите да анализират нещата, може би са прицел на интриги и трябва да отговорят елегантно, но категорично на авторите. Други са по-колебливи и макар че имат добри идеи, те няма да се реализират без усилия. Разчитайте на подкрепа от близки, вероятно половинка и родители ви подсказват решението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари