Дневен Хороскоп за 30 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 30 Април 2015
Дневен Хороскоп за 30 Април 2015

Овен

В четвъртък Близнаци ви подтикват да се готвите за някои по-сериозни делови промени. Дано Овните си намерят компетентни наставници, има сериозен риск да не оценят точно обстоятелствата, да тръгнат по път, който няма скоро да ги изведе до успех и печалби. В работата ще има трудности, но вие можете да се приспособите към ситуацията, стъпка по стъпка да се преборите за идеите си.

Телец

В края на април ви се откриват делови възможности, свързани с пътища, нова информация, промени в партньорството. Телците да избират внимателно с кого какво да започват и прецизно да уреждат финансовите и административни детайли относно екипа. Има и опасност от ощетяване, някои съюзници не мислят за общия интерес. Има и други, с които ще се сработите, държат се ОК.

Близнаци

Този четвъртък сте настроени за промени в деловата сфера, ще внушавате идеята и на Овни. Близнаците да действат по-внимателно, за някои техни планове още не е време, проблемите искат по-смели и творчески решения. Във втори случаи е редно да поискате съдействие от влиятелни познати, ще оценят замисъла, ще помогнат. И главното, бъдете предпазливи, има скрити спънки.

Рак

В последните дни на април като мнозина сте по-склонни да се върнете към стари делови идеи, но от Риби в кръга си не искайте същото. Някои Раци да подхождат по-критично и към съветите, с които ги засипват близки и познати. Доста от тях направо ще ви разочароват с красноречие, което не се подкрепя с деловитост. Трябва да отсеете хората, с които ще започвате съвместна дейност.

Лъв

В четвъртък не сте много доволни от дела и печалби, ще заразите и Деви с това настроение. Лъвовете да се поучат от Водолеи, бързо разчистват стари пречки. Пред вашите начинания също има спънки, но с такт и влиятелна помощ ще се справите. С времето нещата ще се променят към добро, в момента укрепвайте връзките си с околните, подкрепяйте техни планове. Не сте зле и с финансите.

Дева

Труден делови четвъртък, а Лъвове ви предават неудовлетвореността си от резултати и печалби. Девите да вземат пример от Водолеи, те са по-находчиви и дейни. И вашите неща не вървят зле, ще намерите още покровители, ала все пак големите успехи не могат да бъдат отбелязани най-скоростно. Стъпка по стъпка напредвате в кариерата, прецизността ви харесва на клиенти и шефове.

Везни

Април свършва, а вашата равносметка е положителна. Доста Везни са доволни от хода на делата си, постъпленията им не са малки. Усещате силното си влияние върху близки и познати, но все пак не им налагайте мнението си по едни или други въпроси, колкото и да е разумно. Необвързаните сега имат възможност да срещнат подходящ за брак човек, ще уредят живота си завидно.

Скорпион

В четвъртък на вас и Козирози ви се ще да избягате далече от служебни и лични проблеми, Стрелци ще ви казват да гледате по-философски на нещата. Скорпионите ще успеят да овладеят настроението си, ще намерят временни съюзници за изпълнение на неотложни задачи. Имате и немалко нови идеи за бъдеща дейност, ще намерите и други партньори, ако в стария екип не върви.

Стрелец

Краят на месеца ви настройва философски, не бързате за никъде и нищо, дано предадете темпото и на Скорпиони и Козирози в кръга си. Стрелците ще се справят с рутинните си дела, за нови начинания успехът им не е гарантиран сто на сто. Излишно е да влизате в разправии с колеги и познати, по-добре анализирайте ситуацията, спомнете си стари грешки, нали сте извлекли поука.

Козирог

Днес Стрелци съветват вас и Скорпиони да се издигнете над нещата, дано послушате и видите добрите възможности за изява и печалби. Козирозите наистина да не се поддават на негативни настроения, в разговор с приятели и роднини ще намерят решение и за най-трудните въпроси. Делата ви вървят не лошо, мнозина чувстват подкрепата на най-близките, какво ли повече трябва...

Водолей

Сега като Лъвове и Деви не сте най-доволни от деловите си резултати. Е, бързо ще откривате пропуски в изявата си, не мрънкате и не тъпчете на място. Група Водолеи ще се видят и с приятели, които им подсказват смели идеи за работа и печалби. Не разширявайте много компанията особено обсъждайки детайли в начинанията, вече разпределяте задълженията, уточнявате финансови условия.

Риби

От няколко дни обмисляте деловата си стратегия и ако Раци ви внушават да подхванете стари идеи, едва ли ще слушате. Рибите се прави, време е за смели проекти и нови екипи, ще се намери с кого да обединят сили. Следвайте усета си, но и новата информация, която сега идва към вас по различни пътища. Решението ви ще бъде точно, ала нищо чудно някои близки да му се противят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари