Дневен Хороскоп за 29 Септември 2015

1
Лъвове и Скорпиони поемат много ангажименти, Везни и Риби уреждат дела дискретно
Лъвове и Скорпиони поемат много ангажименти, Везни и Риби уреждат дела дискретно

Овен

От миналия петък се държите на по-заден план в деловата сфера, но близки едва ли ще се съобразяват много с мнението ви. От Близнаци в кръга си също не го искайте. Овните да се запасят с търпение. Развоят на нещата ще покаже по-точно на околните, че сте на прав път, с приятелското си отношение ще ги накарате да се променят. Проблемът е, че някои пропускат ценна информация.

Телец

Този вторник вие и Деви имате много възможности за изява и печалби, можете да съдействате за напредъка на екипа си, организация, близки. Телците гонят по-високи печалби, но трябва да се съсредоточат и в най-отговорните задачи, да изискват и от сътрудниците си да отсяват важно от маловажно. Добре е да бъдете по-пестеливи, печалбите не идват чак толкова бързо, колкото ви се ще.

Близнаци

Във вторник Овни ви напомнят да не се изтъквате много в екипи, но вие надали харесвате такива съвети. Близнаците отдавна работят по свои проекти, упорството им ще даде добри резултати. За мнозина точно сега моментът е решаващ, завършването на задачите изисква подчертано внимание и енергия. Други ще обсъждат и нови идеи, важно е да демонстрират умения, да печелят.

Рак

Този вторник не споделяте подробно новите си делови идеи, от околните не очаквате особена подкрепа или съвет. Раците ще упорстват в деловата сфера, накрая и шефовете ще оценят усилията и находчивостта им. Вероятно е да ви предложат по-висок пост и отговорни изяви, ще ви са по сърце. Близки също ще ги окуражават и ще им помагат, правите немалко за тяхното израстване.

Лъв

Във вторник вие и Скорпиони трябва да преценявате по-внимателно колко и какви задачи да поемате. Някои Лъвове са амбицирани за кариера и печалби, ентусиазират се бързо от различни делови оферти и идеи. Дано не разпилеете енергията си без удовлетворителен резултат, а и да не усложните отношенията си с по-умерени колеги, клиенти. Желанията ви се изпълняват, но доста бавно.

Дева

Този вторник по примера на Телците ще гледате да допринасяте за успеха на екипа си, макар позицията ви да не е най-силна. За група Деви е важно да не се хвърлят подир всяка идея, която им хрумва. С търпение, предпазливост и далновидност ще постигнат повече. Наложете си умерено темпо, днес е важно да доведете започнатото до победи и печалби, не да бързате и да се изнервяте.

Везни

Днес като Рибите имате много ангажименти в работата, приятели и близки чакат услуги. Доста Везни трябва да бъдат по-взискателни не само към своята работата си, а и в отношенията с колеги, познати и клиенти. Ще се учудите колко силно влияние оказва това върху другите, хората ще ви следват, резултатите ви са най-добрата агитация. Печелите, а се очертава и повишение.

Скорпион

Във вторник като Лъвове се нагърбвате с много задачи, късметът е на страната на трудолюбивите. Скорпионите по примера на Козирози ще работят доста всеотдайно. Влиянията се задържат до неделя. Наблягайте на лични и домашни неща, а за служебните се съобразявайте с указания на шефове и клиенти. Май сега се палите от разни идеи, уговорката си е уговорка, овладейте емоциите.

Стрелец

До уикенда ви предстои да разчистите куп проблеми, не става дума само за формално приключване на изостанали делови задачи. Група Стрелци си откриват някакви пропуски, които трябва да поправят колкото се може по-бързо и съвестно. Старанието ви е убедителен показател за професионализъм, ще кара и останалите в екипа да бъдат взискателни към свои изяви. Печелите.

Козирог

Този вторник можете да си съперничите по трудолюбие и последователност само със Скорпиони. Късметът ще зачете усилията им, но не толкова бързо, колкото се иска на Козирозите. Вероятно като в петък ще разчитате на услуги и от близки, но отговорността за задачите си е ваша. Не обявявайте проекти, с които няма как да се хванете днес, иначе ще отложите за дълго постъпленията.

Водолей

Труден вторник, макар че уж сте имали разни обещания за подкрепа в делови изяви. Водолеите ще упорстват по задачите си, а с малко повече такт могат да накарат и шефовете да се върнат към обещанията си. Но си дайте сметка, че и те могат да имат грижи. Спокойно си работете, най-близки дами са до вас. А и да има огорчения, ще ги преодолеете, резултатът ясно показва какво можете...

Риби

Във вторник вие и Везни имате много работа, ще гледате първо задачите си, а обяснения с колеги и близки ще почакат. Дали? Част от Рибите ще се удивят колко важно е сега да помогнат на хора в кръга си, имат професионални или лични проблеми и тяхна услуга ще им върне оптимизма, инициативността. Стриктни сте в делата, тихо и кротко ще правите нужното околните да са ОК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари